(Official) Wild Kingdom PreParty

Op de derde vrijdag van de maand zijn de verwachtingen hooggespannen. De derde vrijdag van de maand betekent namelijk: Twork Friday. Echter niet de derde vrijdag van de maand augustus: Wild Kingdom Kid de Luca en De Lange Horst slaan de handen ineen voor een Wild Kingdom Pre Party!

Deze preparty staat vooral in het teken van de eclectische en EDM-vibes van The Zoo (in combinatie met een vleugje ‘Dierentuin’), ware het niet dat we beloven om het laatste half uurtje flink tekeer te gaan. De line-up onderstreept deze stelling.

Mr. Belt & Wezol Het uit Delft afkomstige house-duo is lekker bezig. Zo releasden ze een paar weken terug ‘Finally’ op Spinnin’ Records en ook de agenda voor in de zomer loopt compleet vol. Met Koningsdag stonden ze op Kingsland Festival en in juli stonden ze onder meer Extrema Outdoor en Summerfestival in België.

Kid de Luca kennen we inmiddels allemaal wel en mag ook zeker niet ontbreken. The Kid gaat momenteel als een speer en ramt alle festivals en clubs in Nederland en daarbuiten af. Als iemand weet hoe hij Horst kan bewegen is 't deze jongen wel.

David Ghetto komt van een steenworp afstand van Horst af. Deze Venlose hitjes tijger zorgt er voor dat de vrouwelijke helft over de dansvloer glijdt. De man was afgelopen jaar ook op zo'n beetje elk festival te vinden en zorgt voor maximale gezelligheid!

Bagnet niet helemaal nieuw maar semi opkomend. Geboren en getogen in Horst en al een paar mooie festivals als Paaspop en Solar op zijn naam staan. Opwarmen is heel belangrijk, daarom moesten we hem er zeker bij hebben!

Reacties