Noyalty + Striking Justice + Sparrow Falls

Vrijdag 20 mei zal de altijd energieke punk/hardcore band NOYALTY het podium van OJC Gaellus komen afbreken. De band staat al jaren bekend als een geoliede machine die door de jaren heen al een flinke naam heeft opgebouwd. De mix van punkrock, technische metalcore en melodieuze hardcore in de trend van COMEBACK KID, SHAI HULUD en A WILHELM SCREAM geeft de band naast zijn explosieve liveshow een unieke sound mee. Na uitverkochte support shows in de Melkweg, Effenaar, 013 en de Tivoli, succesvolle tours door Engeland, Frankrijk, Oostenrijk, Duitsland en een plekje op het Groezrock Festival 2010, is de band klaar om hun tweede CD op het befaamde Belgische Funtime Records “The Seas Have No Roads” overal in Nederland aan de man te brengen. Deze duistere, snelle en agressieve full length kreeg van verschillende media als Oor, Upmagazine, Aardschok en LiveXS laaiende recensies.
http://www.noyalty.nl/

Striking Justice:
Een energieke 5 koppige band, die de snelheid van old school hardcore met de harde breaks van meer metal georiënteerde bands probeert samen te smelten tot een eigen sound.
De afgelopen 2 jaar timmert deze band hard aan de weg, met een aantal hoogtepunten te bereiken zoals een show op het Bevrijdingsfestival Overijssel, en spelen in De Melkweg (The Max). Ook is het er in 2010 voor het eerst internationaal getoured. Begin juni vond een trip van een week naar Polen plaats, kort daarop 1.5 maand naar de Westcoast van de US.
http://strikingjustice.com/

Sparrow Falls:
Opgericht in de laatste maanden van 2005 door zanger Merijn Verhees en gitarist Ed van Hees. Vanuit hun thuisbasis Maastricht maakten ze snel hun line up compleet met longtime friend en gitarist Lando van Berlo, Boris Wouters (Ex. Right Direction, Hometrust) op bas en Noord-Limburgs eigenste Youri Linskens op drums.
Deze jongens beperken zich niet tot een bepaald genre, noem het eclectisch, noem het diversiteit: Sparrow Falls brengt een mix van dramatische rock, punkrock, old school hardcore en hardrock, altijd recht vanuit het hart.
De band was van 2005 tot 2008 net goed op weg in de punk en hardcore wereld totdat een zwaar ongeval een tijdelijk einde aan deze ambities maakte.
Sparrow Falls is nu echter helemaal terug met hun debuut album “Tides”!
http://www.sparrowfalls.nl/

Reacties

Jules schreef op :
Vet!
moon schreef op :
Programma compleet! Be There!
Maurice schreef op :
Dat wordt wel weer lache ja.
moon schreef op :
We zijn er klaar voor!
moon schreef op :