No Man's Valley naar Paradiso!

De band No Man´s Valley uit Horst is winnaar geworden van de 2 minutenshow op Pinguin Radio. Ze mogen daarom 20 januari het 30x20 minuten festival afsluiten in de hoofdzaal van Paradiso te Amsterdam.
No Man's Valley is anderhalf jaar geleden begonnen met het schrijven van eigen werk en heeft zich laten inspireren door onder andere de 60’s nostalgie van the Kinks, psychedelica van the Doors en “the good ol’ blues”. De band heeft een eerlijke rauwe sound en vorig jaar is de geheel zelf opgenomen EP Mirror Image gereleased.
De nummers van deze EP zijn opgestuurd naar Pinguin Radio en enkele werden gedraaid in de 2 minutenshow. Geheel het jaar 2012 kon er gestemd worden op bands die in deze show gedraaid zijn. Uiteindelijk is er een selectie gemaakt van 50 bands die de meeste stemmen door het jaar heen hadden verzameld. Hier kon weer op gestemd worden en No Man´s Valley heeft uiteindelijk de meeste stemmen weten te bemachtigen en mag daarom spelen in de poptempel van Nederland.
Er is een bus gereld die 20 januari naar Amsterdam afreist om de band aan te moedigen. Graag wil No Man´s Valley iedereen bedanken voor het stemmen. Want zonder hun was deze droom misschien nooit uitgekomen.

Elke band krijgt 50 kaarten. Daar kunnen ze hun fans mee belonen voor het feit dat ze gestemd hebben en dat ze bij dit festival kunnen zijn. Maar ook luisteraars van Pinguinradio kunnen een mail sturren naar Bazz@pinguinradio.nl en dan krijg je een gastenlijst plek!

Reacties