Nikspack Festival

De eerste namen zijn al een tijdje bekend. Alternative rock ensemble The Anaesthetics zal de avond openen en zij zullen samen met supergroep Afterparties (bestaande uit leden van o.a. The Schmucks, SchweinDog en Hermse House Band) met behulp van o.a. gitaren, drumstellen en stembanden je voetjes ontvoeren naar de dansvloer.

De rol van headliner wordt dit jaar gespeeld door niemand minder dan Def P & Beatbusters. Na optredens in de alphatent op Lowlands en de mainstage van Pinkpop zullen ze dit keer de OJC Niks bezoekers verblijden met de beste ska & reggae die Nederland te bieden heeft. Met tien man sterk op het podium, compleet met blazers, retestrakke ritme-sectie en dj, knallen ze als geen ander stuiterende ska-knallers en dikke reggae-grooves het publiek in.

De laatste toevoeging aan het programma staat bekend als pionier van de ‘dark chille funky reggae metal’-scene in Nederland. Sunday Zombies & the Brain hebben al vele podia in de regio onveilig gemaakt en nooit viel het tegen.

Ook zal het Niks Café omgetoverd worden tot een ware disco-hemel waar o.a. Randy de meest zalige klassiekers en nieuwerwetse melodieën je gehoorgang laat binnen dringen. Uiteraard zorgen Koen Janssen & Rens Janssen met hun beruchte Tosti Inferno concept er voor dat je maag zich ook niet hoeft te vervelen.

Nikspack Festival opent haar deuren om half negen en zal doorgaan tot de poorten sluiten om drie uur. De entree bedraagt slechts vijf euro.

Reacties