Niks Live!

Vuig, vernieuwend en vris (lees: fris), daar staat deze avond voor. Niks Live! is het nieuwe concept voor live muziek in de Ojc Niks. Opkomende en vernieuwende bands zullen zich deze avond presenteren aan de Horst aan de Maasenaren, Horst aan de Maasenezerikken, wat het dan ook moge zijn. De kick-off van Niks Live! zal door niemand minder gedaan worden dan: G.O.T.V & Marlon Penn en zijn Modern Underground

Als eerste zullen de alternatieve rockers van [b/] Marlon Penn [b] op de planken staan. Deze visionaire muzikanten hebben in korte tijd veel bereikt. Bijna te zien op Pinkpop, gespeeld voor 3 miljoen man via KinkFM, hun eerste album in de schappen en dat allemaal binnen twee jaar. Deze muziek is moeilijk te definiëren, noem het een nieuwe genre, noem het vreemd, noem het wat je wil. Ben erbij, voordat je meer moet betalen om dit te zien. Marlon Penn & The Modern Underground, onthouden.

www.myspace.com/marlonmusic

De afsluiter van de avond zal G.O.T.V. dames en heren, dit is vuig, vies en gedurfd. Deze jongens uit Amsterdam zullen deze avond een vies stukje postpunk en stonermuziek brengen. De meesten zullen hier niet meteen een beeld voor ogen krijgen maar denk hierbij aan Queens of the Stone Age/Triggerfinger, vuig gitaarwerk en daverende drumpartijen. Dit is strak, doordacht met veel aandacht voor afwisseling, één brok energie. Het punt is, kom dit zien, dit is ruig rauw en gedurfd, hier kun je niet omheen.

www.myspace.com/gotvmusic

Het festijn zal om 20:30 aanvangen. De damage (‘koele’ term voor entree) zal 5 euro bedragen. Tot dan dames en heren.

Groetjes,

Ojc Niks

PS: Die middag is de wedstrijd Nederland – Japan natuurlijk ook te bekijken in de Niks. Dan het opgedane nationalisme meenemen voor de avond.

Reacties

Jules schreef op :
Gave band, helaas ben ik dan een weekendje weg, en anders was ik bij Sparrow Falls in Serum geweest.
Nakkie schreef op :
Hoesee! af.
Too weird to live, and too rare to die.
Tumke schreef op :
coole vlieger.. zaterdag kan ik helaas niet.