Niks Draait Door II

Niks draait door Deel II

Maak u vast klaar voor a.s. zaterdag, 24 januari! Want na een succesvol eerste deel gaan we gewoon door met de spetterende, muzikale, afwisselende avond die beter bekend staat als “De Niks Draait Door”!

Wat zeg je? Je weet niet wat deze avond inhoud? Breekt me nou toch de klomp! Alleen de meest coole muziek avond op dit continent natuurlijk! Een groot rad, doorspekt met leuke alle vette muziekgenre’s, zal op deze avond bepalen wat voor muziek er wordt gedraaid. Om de zoveel tijd wordt er een flinke zwieperd aan het rad gegeven door onze lieftallige assistente en dan zal het lot beslissen wat voor muziek er uit onze speakers gaat knallen. Dit wil zeggen dat je het ene moment nog op Duitse schlagers staat te sjoenkelen en het andere moment uit je dak gaat op “schatje mag ik je foto”. Mooi? Dat dacht ik ook!

Natuurlijk wordt dit geheel stijlvol aan elkaar gepraat door Showbizz Maistro Nakkie met een beetje hulp van reeds genoemde lieftallige assistente “Denise”. Mannen neem uw tissues mee. Verder zal de muziek worden verzorgd door wereldberoemde superstar cult dj’s Dj’s Bram en Bremzen. Dames neemt u ook maar uw tissues mee!

Nog meer, en meer!

Zijn er nog meer voordelen vraag je? Aber naturlich! Het is namelijk ook nog eens helemaal gratis! Het enige wat je hoeft te doen is naar binnen lopen en dansen, misschien een biertje drinken, meer niet. Als dat nou niet handig en voordelig is dan weten wij het ook niet meer!

Conclusie: Toppie. Komen. Dansen. Plezier maken. Blij naar huis gaan. Hoppa!

Waar: Ojc Niks
Open: 21:30
Sluit: 2:00 *
Hoe Duur: Gratis
Waarom: Daarom

*Als laatste delen wij nog even mee dat, in tegenstelling tot wat op de posters staat, wij tot 2 uur open zullen zijn. Onze excuses voor de onduidelijkheid.

Reacties

Gradje schreef op :
ik heb 'm meteen toegevoegd als flyer aan het item... :)
I'm on a horse.
Lennart schreef op :
vette poster :P
Dit bericht is gewijzigd door Lennart op di 21 december 2012 om 11:10.
Flads schreef op :
die poster is idd nice
Nakkie schreef op :
Wat een cool poster:P
Too weird to live, and too rare to die.
Gradje schreef op :
Ik ga mijn meer dan uiterste best doen deze nu al legendarische (zo niet epische) happening op de gevoelige plaat vast te leggen.
I'm on a horse.
Gradje schreef op :
Zie trouwens nu waar die foto vandaan komt... (mail me de volgende keer even: 1) is netter 2) krijg je full-res van me):P

Foto's vorige editie:
[media=5419ckhqp7]
I'm on a horse.
Gradje schreef op :
Heb er wel weer zin in... wordt een tof feestje morgenavond. :D
I'm on a horse.
Sjors schreef op :
Lijkt mij ook lachen!, als we niet naar een discotheek gaan kom ik ook :)