Nieuwjaarsswing 2014

Wat zal er allemaal gaan gebeuren in 2014? Krijgt Patty Brard het voor elkaar om fatsoenlijk van een duikplank te springen? Verslaan we die dekselse Spanjaarden dit keer wél op het WK? Is Keezus Christus de opvolger van Hardwell en Armin als #1 dj van de wereld? Geeft Arcade Fire een bezoekje aan OJC Niks tijdens de nieuwe tour?

Er is in ieder geval één ding dat zeker gaat gebeuren! Het nieuwe jaar wordt ingeluid met een feest van jewelste. Of je nou van tevoren geknald hebt in de Lange, fancy bubbels hebt gedronken in de Mèrthal of gewoen mit de jonger pizza’s het besteld en un kistje beer de man soldoat het gemakt beej eemes thoes: vanaf twee uur zijn jullie allemaal welkom in OJC Niks! Een gevarieerd assorti aan huisdj’s zullen proberen te voldoen aan al jullie muzikale wensen. Misschien is er zelfs confetti of andere feestelijke snuisterijen, je zult het allemaal zelf moeten komen ontdekken.

We openen om twee uur, er is geen entree, we sluiten om negen, je dient minimaal 16 jaar oud te zijn, neem een jas mee want het is waarschijnlijk kouder dan twintig graden buiten. Het nieuwe jaar beginnen met een verkoudheid wens je niemand.

We zien jullie op 1 januari 02:00 graag verschijnen!

Reacties