Next Level

VRIJDAG 10 MEI // NEXT LEVEL STICHTING RIDDIM VENRAY// 23.00 - 04.15

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ NEXT LEVEL ▬▬▬▬▬▬▬▬▬

De eerste editie van Next Level vind plaats in Stichting Riddim. De perfecte club om de party scene in Venray naar een Next Level te brengen. De line up is gruwelijk!!

Sjaak Strijder Systeem
Sjaak is een echte club strijder, met hits als Stuk (The PartySquad), Ik Heb Schijt (Appa), Krokobil (Yellow Claw/Polska) en natuurlijk t meest recente wapenfeit Hasselhoff (Dennis Brugman/Wantigga) heeft hij bewezen menig venue op haar grondvesten te doen trillen. Strijder Systeem DJ set is de club vertaling van deze bangers, met Sjaak als host en Dennis Brugman als DJ. Het beste van de Amsterdamse rapper wordt gecombineerd met een dansvloer verwoestende mix van genres. Verwacht trap, hiphop, moombathon, dubstep, electro, maar ook House misstaat niet binnen het Strijder Systeem. Strijders verenig jullie.

Walter Looks
Deze Amsterdamse dj, bekend van onder andere Jimmy Woo, heeft de muziek door zijn bloed stromen. Zijn sets doen menig tenten op zijn kop zetten in binnen-en buitenland. De eclectische sound van Walter Looks kenmerkt zich door een unieke mix van R&B, Hiphop, Latin, Disco en House met veel exclusieve edits.

Dr Papasov
Met support van de grootste namen uit de industrie als Avicii, Sunnery James & Ryan Marciano, Vato Gonzalez, Alvaro en Marcel Woods is deze housedoctor klaar om Next Level te rocken. Zijn unieke mix van electro & progressive house met een vleugje trap en dubstep heeft in het afgelopen jaar geresulteerd in boekingen overal ter wereld (in Europa maar ook ver daarbuiten) en releases op Nederlands' grootste labels. Hij is net terug van zijn tour uit Tsjechië en is klaar om Venray op zijn kop te zetten!

Dorush
Dorus een drummende Dj van eigen Venrayse bodem weet ieder feest tot een succes te maken! Zijn eigen sound zorgt ervoor dat niemand stil kan staan op zijn muziek!

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ TICKETS ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

VOORVERKOOP:

EARLY BIRD: € 10.-
REGULIER: € 12.50

(Tickets gaan in de week van 10 april in de verkoop)

VVK ADRES:
Sport 2000
Grotestraat 49,
5801 BE Venray

(minimale leeftijd is 18 jaar, ID is verplicht bij de deur, geen ID geen entree!)

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ LINE-UP ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

- Sjaak Strijder systeem
- Walter looks
- Dr. Papasov
- Dorush

▬▬▬▬▬▬▬▬ POWERED BY ▬▬▬▬▬▬▬▬

Stichting Riddim Venray
Goudenleeuw 14
5801 BX Venray
www.stichtingriddim.nl

Sport 2000
Grotestraat 49,
5801 BE Venray
www.sport2000.nl

Reacties