New Years Ball (Merthal Horst)

Zij die er vorig jaar bij waren, praten tot op de dag van vandaag positief over het New Years Ball in de Merthal. Alle toeters en bellen waren van stal gehaald om het één groot festijn te maken. Van vuur tot confetti en van een geweldige lichtshow tot co2-kannonen: alles kon en alles mag. Barend en Wijnand, bijgestaan door DJ Styn, draaiden 28136x Tsunami en 28136 keer stond de Merthal op z’n kop los! Voor hen die nog even melancholisch willen terug kijken: gelukkig hebben we de foto’s nog: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.614968025223954.1073741867.152818144772280&type=3.

We blijven dicht bij onze leest in de nieuwe editie van 2014. Als het toch geslaagd was, waarom dan niet de heren Barend, Wijnand en Styn nogmaals uitnodigen? En voila: op 31 december zijn deze heren ook weer van de partij. Dit maal bijgestaan door 50% van de Hilversum House Maffia: Tjibbe Tjitsma (ofwel Tjitse Leemhuis). Tjitse heeft, net als Barend & Wynand, zijn sporen al verdiend bij 3FM en heeft ondertussen al heel wat podiumervaring.

Wat we wél helemaal gaan veranderen ten opzichte van voorgaande jaren, is de show. Dé show. Waar we voorgaande jaren menig persoon hebben verbluft met licht- en geluidsshow, willen we het dit jaar nog stijlvoller aanpakken. Hoe we dit gaan doen, daar moet je maar op de avond zelf achter komen…

Evenals voorgaande jaren is de dresscode gala. Heren en dames: maakt er iets moois van! Pak uit, maak indruk op de andere sekse (of dezelfde, dat kan natuurlijk ook), maak iets moois van jezelf. Vorig jaar was zo’n 80% in de juiste dresscode. Dit jaar gaan we voor de volle 100%!
Entreekaarten kosten €17,- en zijn verkrijgbaar via www.newyearsball.nl of www.delangehorst.nl.

De minimale leeftijd is 21 jaar. De deuren van de Merthal openen om 21.00uur en de zaal sluit om 04.00uur.
Voor hen die jassen meenemen: er zullen weer ruimschoots voldoende kluisjes zijn om je jas en overige kostbaarheden veilig op te bergen.

Reacties