New Years Ball in de Merthal (21+)

Het is weer enige tijd geleden dat er een sylvesterparty in de Merthal te Horst is georganiseerd, maar in 2012 is het eindelijk weer zo ver: De Lange Horst organiseert het New Years Ball in de Merthal te Horst!

De hoofdact van deze avond ligt in handen van niemand minder dan de band ‘Big Shampoo & The Hairstylers’. Schud uw beentjes maar vast los want deze 8-koppige band ademt ‘Rock ’n Roll’! Wat je kunt verwachten van deze heerlijke band? De beste hits van de jaren ’50 en ’60 van onder andere Elvis Presley en Jerry Lee Lewis. Bent u niet zo van deze tijd? Geen probleem. Ook prachtige, huidige hits van deze tijd worden verbasterd tot geniale rock & roll-hits. U zult het moeten zien om te geloven. Wilt vast een voorproefje van de avond, neem dan een kijkje op hun website http://www.bigshampoo.nl/.

Deze band wordt bijgestaan door de koning der deejays, Paul van der Laar. U vraagt, Paul speelt. Dj Paul van der Laar is een all-round deejay die met ongebreideld enthousiasme zijn sets draait en telkens weer laat zien ontzettend veelzijdig te zijn. Hij zal er gegarandeerd voor zorgen dat de voetjes van de vloer gaan en de handjes in de lucht gaan!

Alles zal uit de kast worden gehaald om u de avond van uw leven te laten beleven. Denk groots, denk episch, denk gigantisch. De Merthal zal prachtig worden aangekleed en alle randzaken zullen tot in de punten worden geregeld. We presenteren u, in willekeurige volgorde: een fantastische lasershow, prachtig vuur(werk), een schitterende compilatie van 2012 (in hd), confettikanonnen, ballonnen, Co2 kanonnen en verder alles wat nodig is om u stijl achterover te doen slaan!

Wat we zeker niet moeten vergeten te melden: de dresscode van deze avond is ‘gala’ en alles dat glitter en glamour is. Dus dames en heren: trekt u alles uit de kast deze avond.

Tickets voor dit evenement kosten €15,- per stuk en zijn digitaal te bestellen via www.newyearsball.nl of via www.delangehorst.nl. De deuren van de Merthal openen op 31 december om 22.00uur en het evenement is afgelopen om 04.00uur op de eerste dag van 2013. De minimale leeftijd voor dit evenement is 21 jaar.

Wij hebben er zo ontzettend veel zin in!

Reacties

jannis schreef op :
Het grote sylvesterparty in het beursgebouw in Eindhoven is afgelast. Ofwel: een drukkere merthal ;)
Vlijs schreef op :
new years eve gut gwoen dur in ut beursgebouw, klokgebouw het ut gecanceld