Mucky Pup met support van Remorse en Maniak Forces

METALBAND MUCKY PUP (USA) ZATERDAG 11 AUGUSTUS IN HET MAFCENTRUM MAASBREE

Mucky Pup uit New Yersey (USA) begon als een hardcore band in 1985. Door de jaren heen hebben ze zich ontwikkeld tot een crossover band van hardcore punk, trash en heavy metal. De band is zeer populair in de Verenigde Staten en in Europa en heeft van 1987 tot 1996 maar liefst 7 albums afgeleverd. Mucky Pup staat bekend als de beste cross-over band van de ‘80’s en ‘90’s. De diverse leden hebben onderdeel uitgemaakt van vele bekende bands waaronder Dog Eat Dog, The Bloodhoundgang, Monster Magnet etc. Zonder Mucky Pup als welkome afleiding, zouden deze bands hoogstwaarschijnlijk niet hebben bestaan.

Mucky Pup werd gestart door de broers John Milnes en Chris Milnes, die een muzikaal project startten met twee vrienden, Dan Nastasi en ex-Hades lid Scott Le Page. Door de jaren heen hebben in totaal 16 bandleden meegespeeld op de verschillende albums en tijdens de diverse tournees. Als vaste kern waren er altijd de energieke broers Milnes. Het laatste album van Mucky Pup dateert van 1996 waarna de band uiteenviel. Sinds die tijd hebben slechts een handvol reünieconcerten plaatsgevonden. Het Mafcentrum heeft nu dus de eer om deze bekende Amerikaanse band weer het podium te laten betreden.

Meer info check: www.muckypup.com en www.facebook.com/Muckypup.

Remorse (NL)
Als supportact van Muckypup speelt Remorse laaiend harde thrash metal! In het begin van 2005 werd Remorse opgericht en begonnen deze vijf headbangende maniakken geweldige thrash covers van SOD, Slayer, Anthrax, Sepultura en Metallica te spelen. In 2006 was er de eerste demo 'Completely Wasting' en in 2008 de EP ‘Awaiting your death.’ Deze EP kreeg veel goede recensies. In 2011 bracht Remorse hun eerste album 'Crush Your Pride' uit. Dit album werd net zo enthousiast ontvangen als de vorige EP. Na meerdere keren het podium te hebben gedeeld met andere bands als Peter Pan Speedrock en SSS, heeft Remorse uit Lottum een vaste plaats in het metal genre verdiend.

Meer info check: www.remorsemetal.nl en www.facebook.com/remorsemetal.

Maniac Forces (NL)
Maniac Forces is een thrash metal band uit Horst bestaand uit vijf leden. Ze spelen thrash klasiekers van bands als Exodus, Kreator, DRI, Slayer, maar ook eigen nummers komen aan de beurt. De band blaast thrash volop leven in met krachtige en snelle nummers. Muzikaal heeft het veel weg van bands als Razor en het vroege werk van Exodus en Destruction. De songs stralen vooral veel energie uit. Liefhebbers van scherpe riffs en een rauwe stemgeluid komen prima aan hun trekken. Deze nieuwkomer maakt snelle stappen vooruit en is daarmee een waardig voorprogramma van de gevestigde namen Remorse en Mucky Pup.Meer info check: www.myspace.com/ManiacForcestrash

Voorverkoop tickets Muckypup
Tickets voor Muckypup zijn in de voorverkoop verkrijgbaar bij door een mail te sturen naar muckypup@mafcentrum.nl . Tickets kosten in de voorverkoop 12 euro aan de dagkassa 15 euro. Voor meer concerten in het Maf, check www.facebook.com/mafconcerts of www.mafcentrum.nl.

Reacties