Milow + Superstijl

Milow is de bekendste singer/songwriter van België en tourt dit najaar uitgebreid door Europa om zijn nieuwe album ‘Silver Linings’ te promoten. ‘Silver Linings’ werd afgelopen jaar goed ontvangen en kreeg veel airplay op onder andere 3FM. Op vrijdag 17 oktober zal Milow in Grenswerk spelen.

Milow scoorde in 2007 zijn eerste hit met de single ‘You Don’t Know’. Eind 2008 werd dit opgevolgd met ‘Ayo Technology’, een akoestische cover van het nummer van 50 Cent en Justin Timberlake. Deze single leverde hem goud op in België, Denemarken, Zweden en Zwitserland en stond in Nederland vier weken op nummer één. De videoclip van dit nummer werd zelfs meer dan 50 miljoen keer bekeken op YouTube. Milow was tijdens het afgelopen WK wekenlang prominent te zien op de NOS, waar hij bij wedstrijden van het Nederlands Elftal telkens een ode aan Oranje bracht. Ook speelde hij hier iedere uitzending het nummer ‘Against The Tide’, afkomstig van zijn nieuwe album ‘Silver Linings’.

Als afterparty voor deze avond zal Superstijl het publiek komen bedienen. Bij Superstijl is het publiek de dj. Elk kwartier start een nieuwe ronde en kan het publiek kiezen welke muziekstijl gedraaid gaat worden. Iedere ronde wisselen de stijlen dus het publiek is verzekerd van een afwisselende en verrassende avond.

Let op! Met een ticket voor Milow ben je verzekerd van toegang tot de afterparty met Superstijl. Kaarten voor Superstijl (wanneer beschikbaar) zullen voor 5,- aan de avondkassa verkocht worden.

Reacties