Midnight Madness

It is time for Midnight Madness at De Lange Horst

Mignight Madness. Een evenement met een line-up om van te likkebaarden. Internationale grootheden, lokale helden en gerenommeerde topdeejays.

Te beginnen met La Fuente. Een introductie is eigenlijk overbodig, maar vooruit, voor diegenen die de afgelopen jaren onder een steen gelegen hebben. Een topdeejay, met een stijl die het best te hanteren is als uplifting, energiek en upbeat. Als La Fuente achter de dj booth staat gebéurt er iets. Je móet je voeten wel bewegen. Verschillende hitnoteringen, een compleet eigen stijl en internationale tours maken deze man tot één van de most wanted deejays van het moment.

Dan Clokx. Een project van Ron van den Beuken en componist Martijn de Vries, in combinatie met de gouden stem van ‘Angel Eyes’. Wederom, we mogen er van uit gaan dat je deze naam al kent. Een nummer 1 notering met Catch Your Fall en meerdere projecten op de baan hebben dit project wereldfaam gegeven. Clokx is het best te omschrijven als een muziekstijl die house combineert met pop. Tijdens ‘Midnight Madness’ zal onder andere bovenstaand nummer zeker live ten gehore gebracht waren. Een sensatie die je niet mag missen!

Dan bieden we je nog de lokale helden die uitgegroeid zijn tot internationale grootheden. Neem Ron van den Beuken. Zijn cv is te uitgebreid om helemaal door te nemen, maar hier een samenvatting: meer hitnoteringen dan bijvoorbeeld Tiesto; nu nog steeds ‘goede vriend’ van radio538; verschillende projecten, waaronder Clokx; samenwerkingen met onder andere Ferry Corsten en Armin van Buuren.

Bekijk de poster voor de complete line-up!

Tickets kosten €10,- in de voorverkoop en €15,- aan de dagkassa. Wil jij deze avond VIP zitten met je vrienden, een kijkje nemen achter de schermen en de deejays van deze avond ontmoeten? Voor €25,- is zo’n VIP ticket van jou! Tickets zijn online verkrijgbaar via www.delangehorst.nl/agenda .

Reacties

Roelliej schreef op :
Ah men, comic sans op een poster. No way dat dit ooit goed kan gaan lopen.
Why are you wearing that stupid man suit?
jannis schreef op :
Hehe, met een stripboek 'als inspiratiebron' mag dat.
Lennart schreef op :
is dat george michael op de achtergrond?
Dit bericht is gewijzigd door Lennart op di 21 december 2012 om 11:10.
jannis schreef op :
Jazeker. Of La Fuente.
jannis schreef op :
Leuk voor erbij: de muziek van de hele avond wordt live gestreamd op radio HiTec