Metalnight Blok 10

Tijdens deze avond zullen een drietal bands spelen. Ten eerste zal Arrested on the Seventh spelen, dan zal Remorse aantreden om op deze avond hun nieuwe CD Crush Your Pride aan het publiek te presenteren en als laatste zal Powerslave zorgen voor een flink feestje.

Arrested on the Seventh is een rockband formatie uit Noord-Limburg. Arrested on the Seventh speelt een mix van old-school rock en metal. Met hun groeiende repertoir van rock en melodie gedreven nummers zullen ze energieke show neerzetten.

http://www.arrestedontheseventh.com/
http://www.myspace.com/arrestedontheseventh
http://aots.hyves.nl/

Remorse speelt snoeiharde thrash metal! Dit vijftal is in het voorjaar van 2005 begonnen met het maken van covers van classics. Denk hierbij aan S.O.D., Slayer, Anthrax, Sepultura en Metallica! Dit resulteerde in september ’06 tot de eerste demo: Completely Wasting. Na dit alles besloot de band zich meer te richten op eigen werk in de stijl van hun helden, aan de hand van deze nummers presenteerde ze in oktober ’08 hun EP bij het label sixkiller records: Awating Your Death. Deze ontving goede recensies op verschillende fronten: ‘Kwa zang doet het me erg aan Gorefest denken. Lekkere dikke sound die je van zo'n band verwacht,’ SPL. ‘Hier een solo, daar een smaakmakend stukje sample (Milfhunter) en voldoende variatie om het geheel toch boeiend te houden,’ Zware Metalen. In het najaar van 2011 heeft Remorse hun debuut album gelanceerd genaamd ‘Crush Your Pride’. Ook dit album werd enthousiast ontvangen door het publiek. Zware Metalen: ‘Thrash voor thrashers.’ Lords of Metal: ‘De invloeden van bands zoals Sepultura, Venom, Carnivore en Gorefest zijn nog altijd hoorbaar en agressie is wederom het sleutel woord.’ Na verscheidene optredens gedaan te hebben met andere bands zoals Peter Pan Speedrock en SSS is Remorse een band die niet meer weg te denken is uit het metal genre.
Verwacht van Remorse een energiek optreden, van eigen werk maar niet te vergeten hier en daar een vette cover van Slayer of Sepultura.

http://www.remorsemetal.nl
http://www.myspace.com/remorsemetal
http://www.remorsemetal.hyves.nl
http://www.facebook.com/remorsemetal

Powerslave is een Iron Maiden tribute band uit Nederweert. Verwacht nummers zoals The Number Of The Beast, Run To The Hills, The Trooper en Fear Of The Dark. Powerslave heeft al meerdere grote shows gegeven zoals op Sjwaampop en Paaspop. Kom vooral meeschreeuwen met de klassiekers die Powerslave zal spelen.

Reacties