Mei Kermis

In de eerste week van mei is het weer zover: de meikermis in Horst barst los! De Lange Horst zou De Lange Horst niet zijn als we niet een heerlijk divers programma aan je kunnen bieden.

We barsten, volgens eeuwenoude traditie, los op de zaterdagavond met de prettig gestoorde gekken Gurde & Tack-It. We hebben even gebeld met het gesticht en gelukkig mogen we ze ook weer deze zaterdag lenen! Het thema van deze avond is eighties/nineties en deze muziek zul je krijgen ook! Van de guilty pleasures tot aan de happy hardcore en van de boybands tot de eerste houseplaatjes: het zal allemaal langs komen. Entree voor deze dag is geheel gratis.

De zaal van De Lange Horst is op zondag gereserveerd voor de ruigere stijlen, voor Club du Longue: RAW. De beste dubstep, drum and bass en snoeiharde electro zal uit de speakers knallen. Houdt de agenda’s in de gaten voor de precieze line-up! Wel kunnen we je vast melden dat de entree voor deze avond geheel gratis is.

Wat is een kermis zonder de traditionele Matinee bij De Lange Horst? Helemaal niets natuurlijk! Deze meikermis zullen de mannen van Fragment rocken op het podium. Deze 3-koppige Engelse band weet wat het is om muziek te maken en hebben bijvoorbeeld al voor een uitverkocht Ahoy gespeeld(!). Deze band wordt door verschillende stemmen ‘de beste live-act van Nederland genoemd’. Dat belooft wat! Entree kost €7,- en de deuren van de zaal openen om 15.00uur. Maar let op: de entree is geheel gratis tussen 15.00 en 16.00uur, dus zorg dat je op tijd bent!

De dinsdag brengt niemand minder dan de zwoele DJ Styn jou de lekkerste plaatjes in de zaal tijdens de shooternight. Zoals de naam al een beetje verraadt zijn tijdens deze avond de shooters van De Lange Horst, Longá en Dark Mark, in de aanbieding: 3 halen 2 betalen, 10 halen 6 betalen, 32 (doos) halen, 16 betalen.

Voor woensdag hebben we een speciaal evenement in het leven geroepen voor alle hardwerkende horeca collega’s onder ons: het Kastelijnsbal! Heb jij tijdens de kermis moeten zwoegen en pezen en vind je dat jij ook een drankje hebt verdiend? Dan is deze dag de uitgelezen kans om met je collega’s te genieten van een welverdiend feestje!

Reacties