Mega Tuinparty

31 augustus op de Sint Jansstraat 47 in Meterik.

Dit knallende jaarlijks terugkerende feest pakt dit jaar groots uit met spetterende live performances, vuurwerk, en geloof het of niet; een consumptieprijs van 1 euro.

PROGRAMMA!!!!!

The Hedge

Een jonge energieke coverband die zullen laten horen waarom ze volgend jaar moeten headlinen!

Banana Pancakes

Even een jaartje niks, of juist niet.... Hard moeten zoeken voor een nieuwe gitarist. Wie o wie dat is? Kom erachter op Mega tuinparty!

The Shenanigans

Een energieke up-tempo skaband met een lekker rockend randje. Zeven muzikanten hebben hun krachten gebundeld om de meest stampende ska-act die Nederland rijk is te vormen.

De band bestaan sinds 2002 en heeft menig podium en festival in Nederland al getrakteerd op hun energieke en aanstekelijke live show. Zo was de band al te zien in Tivoli, Paradiso. De Melkweg en Ekko maar ook op festivals als Dutchska, Babypop en het Bevrijdingsfestival van Wageningen.
Met een nieuwe live plaat in het vooruitzicht is het een uitgemaakte zaak: the Shenanigans komen eraan! Dus wie je ook bent en wat je ook doet, iedereen die the Shenanigans live heeft gezien weet dat niemand veilig is voor de aanstekelijke en enthousiaste live performance die gewoon van het podium afspat!

The Pinheads

De 5 bandleden van The Pinheads hebben jarenlange ervaring in de Rockcoverscene. Met hun vorige band Melodramatic werden in de jaren 1995-2010 honderden podia beklommen. Na een korte pauze van 1,5 jaar besloten ze om weer vol gas te gaan: The Pinheads waren geboren!
The Pinheads spelen een vrijwel geheel chronologische set van stevige rock, vanaf de 70's, via de 80's en 90's tot en met de 00's en hedendaagse Rock. Classics komen absoluut voorbij, maar de brede smaak van de muzikanten laat ook ruimte voor uitstapjes: Verrassingen zijn dan ook geen uitzondering in de dampende, rauwe, vuige, rockset. Door deze unieke opbouw van de set is er plaats voor Led Zeppelin of Kiss, maar ook voor Foo Fighters of Rammstein, en alles wat daar tussen zit.

Geen "We zijn zo bij u terug" uit de speakers...
100 minuten...110% Pinheads!

Unborn Jopie

Wanneer de bands moeten wisselen zal Unborn Jopie ervoor zorgen dat je niet stil hoeft blijven staan. Niemand die Unborn stopt!!!

Reacties