MasterLAN 5

Wat meer dan 15 jaar geleden begon als een coax-kabel onder de grond, groeide uit tot een groep vrienden die wel eens een potje Quake met elkaar speelde. Uiteindelijk werd het een vereniging die op haar hoogtepunt meer dan 60 leden had. Afgelopen december was het precies tien jaar geleden dat de vereniging werd opgericht en dat vraagt natuurlijk om een feestje. Om dit te vieren gaan we, net zoals bij ons vijfjarig bestaan, een MasterLAN organiseren.

In het weekend van 11-12-13 september zal 'De Merthal' in Horst daarom weer plaats bieden aan 200 gamers. Wij gaan in ieder geval zorgen voor compo's in Call of Duty 4, Warcraft III Tower Defense, Counter Strike: Source, Red Alert 3, Trackmania Nations Forever en Guitar Hero 3.

Voor de mensen die Meldersnet niet kennen en denken: "Alleen maar gamen?" Meldersnet staat binnen de LAN-wereld bekend als een gezellige vereniging: als Field Admins op CampZone zijn er al heel wat bitterballen verorberd en op de gemiddelde LAN is men meer in de relax area dan achter de computer. En Meldersnet heeft meer dan alleen bitterballen: al sinds jaren hebben we een zeer ruim assortiment in onze catering, tegen echt scherpe prijzen! Wat dat betreft hoef je niks te kort te komen op onze LAN.

Wat let je dus nog? Meld je aan! Als je je aanmeld en betaald voor 9 augustus, dan kost het je maar € 22,50. Daarnaast kun je als Dreksbak-lid via onze kortingspagina ook een aparte kortingscode krijgen. Als je die invult bij het aanmelden, dan krijg je nog eens € 2,50 korting, dus kost de entree maar € 20,00.

Tot op de MasterLAN!

Reacties

moon schreef op :
En Halo 3 dan???
Lennart schreef op :
zie je de & more niet staan?
Dit bericht is gewijzigd door Lennart op di 21 december 2012 om 11:10.
moon schreef op :
jawel maar er moet meer duidelijkheid worden verschaft, dit zijn namelijk allemaal pc games en halo niet
moon schreef op :
ohne toch niet
XthelordinatorX schreef op :
als je gewoon op de site kijkt zie je toch det er staat dat er in een later stadium meer bekend word gemaakt
Roedie schreef op :
je kan gerust komen met je console, volgesnmij zijn er een paar meer die met console komen, maar een compo zal er niet in zitten. Maar je kan altijd met je mede console gamers een wedstrijdje opzetten.
Bert schreef op :
ik heb zo'n Xbox360-VGA kabel, die sluit ik gewoon op mn monitor aan.

Jammer genoeg heb je maar 1 netwerkpoort ter beschikking.