MafMetalFest

Mafcentrum MafMetalFest 14-01-2012

Legion of the Damned
Inhume
Cliteater

Legion Of The Damned is een death/trashmetalband .De band werd gevormd in 2005, maar bestond, voordat zijn naam werd veranderd, al sinds 1992 onder de naam Occult. De groep heeft tot nog toe vijf albums onder de naam Legion Of The Damned uitgebracht en vijf onder de naam Occult. De band zit momenteel bij Massacre Records. Onder de naam Occult werd al opgetreden met verscheidene grote namen, zoals Dimmu Borgir, Krisiun, Exodus, Immortal, Marduk, Cradle Of Filth, Morbid Angel, Gorgoroth

Inhume is een Metal/Grindcore band. De band werd gevormd in 1994 en heeft reeds meerdere albums uitgebracht. De laatste 10 jaar hebben ze al op vele MetalFestival in heel Europa het aanwezige publike plat gespeeld.

Cliteater is een Nederlandse extrememuziekband. De band speelt een mengeling van deathmetal, goregrind en grindcore met veel groove.
De band werd opgericht als Saturated Cliteater in januari 2002. De band bestond toen uit 2 leden. In plaats van een drummer werd een drumcomputer ingeschakeld. Ze namen een eerste demo op. Later werd Inhume-zanger Joost Silvrants als zanger aan de band toegevoegd. In juni 2002 vond de groep dan toch een drummer: Morris van den Broek van de goregrindband Fleshbrigade. De naam van de band werd toen veranderd in Cliteater.
de band in 2006 voor het eerst op toer door Canada en Amerika en speelde op het prestigieuze Maryland Deathfest in Baltimore (Maryland).

Reacties