Live on Stage Wilhelminaplein

Programmering vrijdag 28 augustus:
aanvang: 20.00 uur
Lock Nine: De vijf mannen van Lock Nine weten elke aanwezige vezel te raken met hun performance. Technisch van zeer hoog niveau, een energie en feel die je pakt en een uitstraling en presentatie die uniek is. Lock Nine imponeert het publiek met nummers als o.a. Bittersweet Symphony van The Verve, laat de zaal dansen en springen op Human van The Killers en krijgt iedereen stil met The Scientist van Coldplay. Als je in een half uur in een volgepakt Paradiso en 013 alle mogelijke emoties bij het publiek naar boven kunt halen, dan ben je absoluut top en een regelrechte sensatie. Lock Nine speelt ook het eigen werk, dat in november op CD gereleased gaat worden.

CATCH!: Vier mannelijke podiumbeesten zorgen voor muzikale hoogtepunten waarop de zangeres ultiem kan schitteren. CATCH! is een Rock coverband met uitstapjes naar Rock and Roll, Funk en Dance Classics met een scherp randje. Het constant zoeken naar de grenzen van het muzikale en het hoge entertainmentgehalte maken van CATCH! een zeer eigentijdse coverband waar de passie voor muziek, de uitgekiende repertoirekeus én de interactie met het publiek zorgen voor een onvergetelijke avond waar nog lang over zal worden nagesproken.

Reacties

RickT schreef op :
in venlo staan betere bands! ;)
Maarten schreef op :
Idiot Proof is overigens wel een echt leuke band ! Hebben twee keer in Step gespeeld !!
Dont worry about a thing, cause every little thing gonna be all right.
Strid schreef op :
Ahh, die weersvoorspelling moet je gewoon niet te hard geloven.. :P
We zitten tenslotte in Nederland, dus het kan ook nog wel mooi weer worden!
Janneke schreef op :
Kga hier wss ook niet heen.. Vind de bands helaas geen ruk aan..
Maarten schreef op :
Jammer voor de planning idd, kans is groot dat ik ook de Zomerparkfeesten verkies boven het plein maar zeg nooit nooit....
Dont worry about a thing, cause every little thing gonna be all right.
Gradje schreef op :
Verder zijn parachutes met kraan volgens mij voor een kwaartje-vieftig te huur bij de Lumar. Kijk naar Zomercarnaval of harmoniefeesten, daar hebben ze die ook en dat werkt perfect.

Maar inderdaad wel jammer dat het tegelijkertijd met ZPF staat gepland...
I'm on a horse.
Sjors schreef op :
De sfeer op het plein is altijd gruwelijk goed tijdens deze feesjes. Helaas heb ik vrijdag een andere party, maar Zaterdag wil ik zeker even gaan koeleloeren.
Strid schreef op :
Zeker jammer dat het tegelijk valt met ZPF. Maar toch lijkt het wel leuk om zaterdag daar naar toe te gaan. Ik geloof inderdaad goed, dat als het mooi weer is het erg gezellig kan zijn op het plein.. Regen lijkt me minder, maar we gaan er natuurlijk gewoon vanuit dat het lekker weer wordt!
collisiontammi schreef op :
En vergeet de kermis in Brokeze niet... ook volle bak ieder jaar!
Tonight at your house, it is not plouse
RickT schreef op :
ik snap de planning nog steeds niet, hoe kun je nu zoiets organiseren tegeiijk met de zomerparkfeesten