Limburg Metal Bowling 2016

Limburg Metal Bowling Championships 2016

Na vier zeer succesvolle edities, wordt er op zaterdag 23 Januari 2016 het vijfde Limburg Metal Bowling toernooi gehouden.

De vierde editie bleek met 300 bezoekers zo’n succes dat een vijfde toernooi niet kon uitblijven. Dit maal maar liefst 20 teams uit Limburg, Brabant en zelfs Duitsland, strijden om de befaamde Limburg Metal Bowling troffee. Dit alles onder het genot van een drankje en de beste metal/hardrock-classics van vroeger en nu.

De Riet zal ook dit jaar omgetoverd worden in een heus heavy-metal walhalla. Ook dit jaar weer een heus GRATIS mini-festival tijdens het toernooi. Muzikale ondersteuning krijgen we dit jaar van headliner THRASHCAN een nieuwe Thrashmetal-cover band uit de Achterhoek met oudgedienden uit Wicked Mystic, Mortal Form en Death Squad. Ook locale helden van Z.O.D. zijn aanwezig, met hun S.O.D. / M.O.D. eerbetoon. Tevens komen de Enschedese death-metal helden van ROTTEN CASKET de boel op kop zetten. Ook het Nijmeegse stoner-rock quintet BANDITO zal optreden die avond.

Voor de rest zullen de DJ’s muzikale invulling geven. Dus ook voor niet-deelnemers een prima avond vertier! Tevens zullen er op groot scherm, passende horror/bowl/sci-fi films vertoond worden en zijn er verschillende kraampjes met eten en diverse merchandise.

Er is deze avond een GRATIS entree. Zin in een leuk stukje muziek, diverse optredende bands en andere gezelligheid, zorg dat je er bij bent!
Zaal open : 18.00u
Start : 19.00u
Eerste band : 20.00u

Party- en Bowlingcenter De Riet
Weltersweide 22/ 5961 EJ Horst / the Netherlands
http://www.deriet.nl/

Info :
www.facebook.com/LimburgMetalBowling
limburgmetalbowling@gmail.com

Event :
https://www.facebook.com/events/474914616050512/

Reacties