Levels : Lucky Number Seven

De volgende editie van Levels staat gepland voor zaterdag 23 maart 2013 in de zaal van Café Metieske in Sevenum. Levels is een concept waarbij ruimte is voor diverse stijlen binnen het genre house muziek. Van commerciële house plaatjes tot rauwe electro house; bij Levels komt dit, en alles wat er tussenin zit, aan bod.

De line-up bestaat uit Jacob Ace, Gizo en Beppie Kraftwerk.

Funs Seuren, oftewel Jacob Ace, is een aanstormend Horster DJ talent. Met zijn house muziek heeft hij onlangs een knallend debuut neergezet bij De Lange Horst. Ook op Levels zal Jacob Ace weer laten zien wat hij kan, hij heeft een berg motivatie en is hard aan de weg aan het timmeren om een bekend regionaal talent te worden. Daarna is het de beurt aan Gizo (Gijs Janssen uit Sevenum) om zijn favoriete tracks van het moment door de speakers laten knallen. Als afsluiter van deze editie van Levels zal Beppie Kraftwerk (Lennart Billekens uit Sevenum) plaatsnemen op het podium. Verwacht geen standaard set want Beppie’s muziekstijl en platenkeuze is niet zomaar in één hokje te plaatsen. Dat belooft wat!

Nog niet overtuigd? Dan melden we toch ook nog even dat de entree voor Levels : Lucky Number Seven helemaal gratis is. Zorg dus dat je er bij bent en kom op zaterdag 23 maart naar Café Metieske in Sevenum!

Timetable:
22.00 – 00.00 Jacob Ace
00.00 – 01.30 Gizo
01.30 – einde Beppie Kraftwerk

See you at Levels!

Reacties