Let The Good Times Roll

Op zaterdagavond 3 oktober is het feest in het Gasthoes te Horst. Onder de noemer “LET THE GOOD TIMES ROLL” staan Muziekvereniging St. Hubertus uit Hegelsom en Rock & Roll band Chantilly Lace uit Horst namelijk garant voor een swingend avondje uit voor alle leeftijden!

Wat mag je van deze avond verwachten?
De hele avond vliegen je allerlei lekkere rock 'n roll klassiekers om de oren, denk bijvoorbeeld aan nummers van: Jerry Lee Lewis, Roy Orbison, Glenn Miller, Ray Charles, The Blues Brothers en ga zo maar door!

Wie staan er allemaal op de planken?
De band Chantilly Lace heeft eigenlijk geen verdere introductie meer nodig. De mannen weten als geen ander de voetjes van de vloer te krijgen met hun opzwepende muziek. Ze zetten dan ook elke zaal compleet op z’n kop. Naast regionale optredens in jongerencentra, kroegen, feesttenten en op festivals, bruiloften en partijen speelde Chantilly Lace ook reeds in een aantal gerenommeerde zalen in Nederland, o.a. Paradiso, Tivoli, Stairway to Heaven, 't Podium en Para. Voorprogramma's werden verzorgd voor o.a. Rowwen Heze, Skik en de Heideroosjes.

Muziekvereniging St. Hubertus Hegelsom is voor deze avond speciaal omgetoverd tot een “Metropole orkest achtige” samenstelling. Hiermee begeleidt het enerzijds Chantilly Lace, maar zal het ook verschillende malen zelf in actie komen. Een leuke uitdaging naast de gebruikelijke concerten en concoursen dus!
Ook vocale kwaliteiten zijn er ruim voldoende aanwezig. Zo zal de nieuwe Horster A capella groep Quintella haar kunsten vertonen. Deze groep bestaat uit 5 zangers en zangeressen, te weten Jeroen Verberkt, Ron Mulders, Marjolein Kuenen, Maaike Kamps en Karin Jenneskens en is actief in vele muziekstijlen. Denk bijv. aan klassiek, celtic en musical, maar ook aan jazz en popmuziek. Daarnaast zullen Britt Cuppen, Cathy van Well en Aniek Renders, betrokken bij diverse zangprojecten, ook nog een aantal vocalen voor hun rekening nemen.

Om het feest compleet te maken zal ook Elvis imitator Fred Coppus op het podium verschijnen en zal DJ Leon Brouwers gedurende de hele avond lekker rock & roll platen draaien.

Kortom: een feest voor alle leeftijden met voor elk wat wils!


Dit spektakel begint op 3 oktober om 20.30 uur (zaal open 19.30 uur) en zal tot in de late uurtjes doorgaan!
Kaartverkoop en meer informatie

Kaarten kosten normaal 7 euro, maar zijn in de voorverkoop slechts 5 euro. Kaarten zijn te koop bij Café de Lange te Horst, Zaal Debije te Hegelsom, telefonisch via 077-3982949 en via internet: www.letthegoodtimesroll.nl Uiteraard is op deze website ook verdere informatie te vinden. Tot 3 oktober en vergeet niet… LET THE GOOD TIMES ROLL!

Reacties

Britske schreef op :
Chantilly Lace is wal vet! Heer zuj ik wal hin willen.
Sjors schreef op :
De webcam zal hier trouwens ook aanwezig zijn ;)