Kvelertak/Bison BC/Coliseum - Perron 55 - Venlo

Op dinsdag 16 november wordt het een heftige avond in Perron 55 te Venlo. We hebben die avond een uiterst interessante tour package weten te boeken. Deze avond zullen maar liefst 3 internationale bands aantreden.

Als eerste is de nieuwe Noorse sensatie KVELERTAK aan de beurt. Hun debuut album is ingeslagen als een bom in de underground-scene. Dit is ook niet zo vreemd, met hun uiterst aanstekelijke en energieke mix van rock ’n roll, hardcore en black-metal. KVELERTAK was ook de enige band, die met alleen een demo op zak, het Roskilde festival publiek compleet uit zijn dak liet gaan en wist te overrompelen.

Daarna is het de beurt aan het Canadese BISON BC. Deze band heeft inmiddels 3 releases op hun naam staan, waarvan er 2 uitgebracht zijn door het roemruchte Metal Blade Records. Deze band weet perfect oldschool heavy metal en hardcore met elkaar te mengen, tot een waar bulldozer geluid, zoals een band als High On Fire dat ook kan. Een oorverdovend optreden zal het worden!

Als afsluiter is er dan het Amerikaanse COLISEUM. Deze band heeft een reeks releases op hun naam, waaronder releases op Relapse Records. Doordat deze band non-stop op tour is, zijn ze een geoliede machine, die perfect punk, hardcore en metal met elkaar mixen tot een explosief geheel. Dit beloofd een uiterst heftig avondje te worden, na deze dinsdag in Venlo nooit meet hetzelfde!

Perron 55, gelegen aan de Kaldenkerkerweg 55 te Venlo opent haar deuren om 19.30u en de entree voor deze avond bedraagt 10,- Euro. Voor informatie en reserveringen: www.perron55.nl

Reacties

collisiontammi schreef op :
Gaat alle Kvelertak zien, band van het jaar!
Tonight at your house, it is not plouse