Kukeleku: Kamps & Kamps

Cabaretformatie Rooyackers, Kamps & Kamps verder als duo
Broederstrijd die bol staat van de originaliteit in Gasthoes

Op zondag 21 maart is het cabaretduo Kamps en Kamps (ex Rooyackers, Kamps en Kamps) te gast in Horst. Als trio waren ze met hun eigenwijze cabaretvoorstellingen al twee keer eerder te gast op het Kukeleku-podium.

Kamps en Kamps laten weten: “Rooyackers, Kamps & Kamps bestaat niet meer. Daarom gaan Tim en Wart Kamps verder als duo onder de naam ‘Kamps & Kamps’. Voor volk en vaderland dus, omdat het niet anders kan. En voor het geld natuurlijk.
Tim en Wart Kamps ontmoetten elkaar op een mooie zomerdag in de buik van hun moeder. Tim wordt een minuut eerder geboren en Wart moet kort de couveuse in omdat hij een zwak kind was. Hij vond dat uiteraard niet prettig, maar volgens Tim was het volkomen terecht. Sinds die tijd zijn de tweelingbroers op elkaar aangewezen in deze boosaardige en vijandige wereld. Hun nieuwe programma is fris, vernieuwend, absurd en vooruitstrevend. Kortom: meer van het oude.”

De Volkskrant schreef over deze voorstelling "Wie dacht dat het wel afgelopen zou zijn toen Bor Rooyackers zich terugtrok uit het trio Rooyackers, Kamps & Kamps, zal aangenaam verrast zijn door de eerste duovoorstelling van de Kamps-broers. Het tweetal is teruggeworpen op elkaar en dat heeft de scherpte vergroot. Door de broederlijke intimiteit durven de twee nog verder te gaan in de confrontaties. En dat zegt veel gezien de extreme voorstellingen van het trio. Was in de oude samenstelling de kleinere Wart meestal het pispaaltje van de twee anderen, nu gaat ook hij (een minuut jonger dan zijn broer) voluit in de aanval."

De voorstelling van Kamps en Kamps begint om 20.00 uur. Meer informatie en kaarten reserveren kan via www.kukeleku.com

Reacties