Koninginnenacht op het Wilhelminaplein

In 2010 had De Lange Horst het plan om een nieuwe traditie te starten, namelijk Koninginnenacht vieren op het Wilhelminaplein. Er kwamen verschillende kritische noten dat Horst hier te klein voor zou zijn en dat de jeugd weg zou trekken naar de steden. Nu, pas 3 jaar later, kunnen we toch zeker concluderen dat dit concept met vlag en wimpel geslaagd is! Met vaste tred gaan we dan ook verder met het organiseren van dit prachtige evenement. Gemeente Horst aan de Maas is nergens te klein voor…

In 2013 is er natuurlijk sprake van een aparte Koninginnenacht: het zal de laatste zijn in de komende jaren. ‘Onze’ koningin Beatrix geeft haar troon af aan Willem-Alexander. Reden te meer om dit groots te vieren!

Koning van de covers ‘Jeopardy’ zal deze avond voor de prachtige muzikale noot zorgen, bijgestaan door Dj Styn. Wat zegt u? Was dat vorig jaar ook al het geval? Klopt. Never change a winning team. Beide ‘artiesten’ weten waar ze mee bezig zijn en zijn garantie voor een KEI-gezellige avond. Kent u ze nog niet? Kom dan onder die steen vandaag. Kijkt u voor meer informatie op http://www.jeopardy-rock.nl/ voor de band.

De avond vangt aan om 21.00uur aan en de muziek duurt tot 01.00uur. In vergelijking met vorig jaar, toen het ontzettend druk en gezellig was, zullen we waarschijnlijk meerdere tappunten neer zetten.

Reacties