Knuffebeer 2011

Knuffelbeer 2011

Op zaterdag 3 september 2011 is de eerste editie van KnuffelBeer. Dit nazomerfestijn gaat losbarsten op Hoebertweg 4b in America.

KnuffelBeer is niet meer dan een waanzinnige afsluiter van de vakantie, waarbij de festival sfeer weer helemaal terugkomt. Door een ongenadige mix van verschillende muziekstijlen, van stevige rock tot aan dikke beats. Met o.a. Leif Ericson, She's got legs, Epic Fail, 30 past 7 en DJ's Kroet & Karboet.

De voorverkoopkaarten zijn vanaf nu t/m 2 september te verkrijgen bij Station America en IJssalon Passi in Horst voor slechts €5,- . De deuren gaan open om 16.00 uur en het zal eindigen om 01.00 uur. Uiteraard wordt er ook voor eten gezorgd 'door Friet van Lei'.

Dus kom naar Knuffelbeer 2011 en maak het mee!!

Reacties

judas schreef op :
YEAH Kaartjes gehaald, heb dr zin in!
toin schreef op :
wapstaaf
baskrangsum schreef op :
Zeker de ierste band checken: Leif Ericson! Um half 5!
Tot dan
jean schreef op :
Als je zo manmoedig bent om ze veel te drinken, bij vreemden in de tuin te gaan zitten met je zatte kop en daar allerlei vernielingen aan te richten, wees dan ook zo manmoedig om deze schade de volgende dag te komen bespreken.
RickT schreef op :
Ik denk dat er een dronken iemand bij vreemden in de tuin is gaan zitten en daar met zijn zatte kop allerlei vernielingen heeft aangericht zonder ook maar iets van zich te laten horen. ;)

Maar zul je altijd zien helaas, ze weten ook niet wat voor gevolgen dit kan hebben voor eventuele volgende edities en andere evenementen. Het is een optelsom.
Micky schreef op :
Mooi feestje! Goede organisatie ook.
Janneke schreef op :
Was 'n erg geslaagd feestje!
toin schreef op :
namens de organisatie van Knuffelbeer,
Er zijn inderdaad vernielingen aangericht. Hier hebben wij niets aan kunnen doen aangezien het anderhalf uur na sluitingstijd is gebeurt. We hopen op een goede afloop!