Knorpop (vr)

Knorpop het regionale festival van Horst aan de Maas zal dit jaar gewoon weer plaats vinden aan de Kasteelse Bossen op het evenementen terrein. Als vanouds hebben we 3 verschillende podia met tal van artiesten, waar elke muziekliefhebber en festivalganger zich rustig kan uitleven. Maar dat geldt natuurlijk ook voor alle andere groepen, want knorpop heeft ook dit jaar genoeg te bieden!

Het streven is om onze bezoekers een gezellig en muzikaal weekend te brengen. Om dit te bereiken hebben we het terrein iets compacter ingedeeld om het publiek beter te binden met onze podia.
Waardoor het voor zowel de artiesten als de bezoekers hopelijk een geslaagd feest zal worden.

Vrijdag 12 augustus zal alleen de tent open zijn en zullen talentvolle DJ’s hun kunsten komen vertonen. Zaterdag 13 augustus begint het festival in de middag met drie verschillende podia.

LINE UP VRIJDAG:

TAMMI
DJ Tammi zal ervoor zorgen dat de voetjes van de vloer komen met een mix van de beste, ruigste en foutste hits van nu en uit de jaren 80 en 90!

DANSVOER
Hackfoirtstraat, Sevenum. Broedplaats van muzikaal talent. Door tijdsgenoten ook wel de Mozard of Chopin van hun generatie genoemd. Maar zelf vinden ze vooral dat ze zo gewoon zijn gebleven, want zo zijn ze.

Nog bescheidener dan Nelson Mandela. Deze twee gezonde knapen draaien alles wat los of vast zit nog eens lekker stevig aan. Zolang het maar schmutzig, viez, vuil en snoeihard is.

DJ TACK-IT

NIKS DRAAIT DOOR

Reacties