Knockerz: New Years Eve

De Lange Horst knalt het nieuwe jaar in met Knockerz: New Years Eve.

Het event ‘Knockerz’ is een landelijk succes en dat zal Limburg, en met name De Lange Horst, weten ook! Verwacht deze avond coole decoraties, toffe entertainment en de beste muziek.

Op speciaal verzoek is alleskunner Rishi Romero uitgenodigd. Deze man gaat al heel wat jaartjes mee in de dance industrie. Op alle grote festivals en events heeft hij de show gestolen. Daarnaast worden zijn producties door de grootste djs uit de scene gedraaid. Kortom Rishi Romero zal je niet teleur stellen!

Dj Blacklight is gestoord. Prettig gestoord. Naast een fantastische mixer is deze man een entertainer pur sang. Hij presenteert je de dikste hits, met een pittig sausje á la Blacklight. Gewoon zien deze man.

In 2009 heeft niemand minder dan Laidback Luke, Erik Walker als nieuw talent naar voren geschoven. Eclectisch als hij is, laat hij de beste billenschudders en housebangers de revu passeren.
Huisdeejays en rising stars ‘Kid de Luca’ en ‘Stijn’ completeren de bomvolle line-up. Een introductie is overbodig. Beiden staan garant voor een fántastisch avondje. Overigens, voor hen die de ontwikkelingen van Kid de Luca op de voet willen volgen: check hier zijn Facebookpage: http://www.facebook.com/officialkiddeluca?fref=ts

Master of Ceremony deze avond is MC Mean.

De deuren van de zaal van De Lange Horst openen om 22.00uur. Tickets zijn online verkrijgbaar, tegen het luttele bedrag van €7,50. Dagkassa kost €12,50. De minimale leeftijd van dit evenement is 16 jaar. Het evenement duurt tot 03.00uur.

Reacties