Knockerz: de Grand Opening

De Grand Opening van Knockerz bij De Lange Horst!

Organisator 'Kings of Clubs' en De Lange Horst slaan de handen ineen om 'Knockerz: De Grand Opening' te organiseren in de zaal van De Lange Horst!

Knockerz is geen standaard evenement; Knockerz is een beleving! De aangeklede zaal, de sfeer, de deejays: het hele totaalplaatje ademt party party party!

Een line-up om van te watertanden zal deze avond garant staan voor de beste eclectische house, een vleugje r&b en een snufje electro. De landelijk bekende Alvaro voert deze lijst aan, gevolgd door de deejays Kubes (bekend van Nope is Dope), Erik Walker (bekend van Starbeach), Aaron Chase en Mickey C (bekend van de Club du Longue serie).

Tickets kosten 6 euro in de voorverkoop en 9 euro aan de dagkassa. Zorg dus dat je je ticket in de voorverkoop scoort. Dit zijn de avonden die je niet wilt missen!

Reacties

Vivian schreef op :
één ding begrijp ik nog niet.. Heet het nu: Knockerz of Kockerz :P
RickT schreef op :
ik vind Kockerz een betere benaming
Lennart schreef op :
ligt muzikaal toch heel dicht tegen club du longue aan of begrijp ik m verkeerd?
Dit bericht is gewijzigd door Lennart op di 21 december 2012 om 11:10.
Tumke schreef op :
is precies hetzelfde

maar als er publiek voor is: prima
jannis schreef op :
Qua muziekstijl ligt het inderdaad redelijk dicht bij CDL ja. Dit evenement wordt echter (nog) grootster aangepakt. Het is een evenement dat mede wordt georganiseerd door heel Nederland en waarbij bijvoorbeeld de zaal ook flink wordt aangekleed.

Voor meer informatie over het evenent: http://www.knockerz.nl/

Bij succes wordt dit evenement trouwens ook maar 2 keer per jaar oid georganiseerd.