kerstmanifestatie

OJC Phoenix kerstmanifestatie 2010

Het jaar zal wederom feestelijk afgesloten worden bij het inmiddels sfeervol versierde OJC Phoenix Hegelsom. De periode tussen kerst en nieuwjaar is helemaal volgestouwd met uiteenlopende activiteiten. Sterker nog, de feestelijkheden beginnen al voor de kerst.
Op donderdag 23 december wordt de aftrap verricht door de B & A Boys on Tour. Een avond die in het teken staat van de muziekbingo. Dat betekent heel veel muziek met een vleugje bingo en uiteraard schitterende prijzen. Tevens staan er speciaalbiertjes koud om de laatste donkere dag voor kerst door te komen.
Kerstavond zal Flying Dutchman optreden. Een band die nog aan het begin staat van een roemruchte carrière, die uiteindelijk zelfs in het buitenland opgemerkt wordt en de groep op vele grote festivalpodia brengt. De bijbehorende biografieën in de vakbladen beginnen dan steevast met: “Het begon op een winterse kerstavond in ut seuske…”
Eerste kerstdag staat een bus gereed om de lieftallige bezoekers naar Eindhoven te brengen. Hier kunnen de laatste scherven van het glazen huis bij elkaar geveegd worden. De kaartjes zijn inmiddels te koop aan de toog. De vertrektijd voor de heenreis is vastgesteld op €10,-, waarmee het de enige dag in het programma is waar kosten aan verbonden zijn.
Tweede kerstdag wordt er culinair gedart. Geheel in stijl worden verrukkelijke amuses geserveerd terwijl de bekende pijltjes het luchtruim doorkruisen.
Na deze uitputtende dagen wordt er even rust in acht genomen. Onder het genot van enige films kan men relaxed achterover leunen.
De gespaarde energie is op dinsdag immers hard nodig. Aan de voetbaltafel wordt namelijk gestreden om de hoogste eer. In koppels en voor het publiek te volgen op full screen. De aanvang van het toernooi is om 21.00u.
Woensdag krijgt muziek weer een hoofdrol. De R’nBielenParty staat garant voor metal en alles wat daar enigszins voor door kan gaan. Mensen met zwarte bandshirts aan krijgen dan ook een voorkeursbehandeling.
Het kaarttoernooi is vaste prik in de kerstweek. Deze wedstrijd brandt eveneens om 21.00u los en vormt het laatste programmeringsfeit van OJC Phoenix in 2010. Niet getreurd, want in 2011 gaan we vrolijk verder. Als eerste op nieuwjaarsdag met uiteraard een presentje voor de tijdige bezoekers, die vanaf 19.00u hartelijk welkom zijn. Hiermee is deze dag de enige uitzondering op de regel dat de deuren open zijn vanaf 20.30u.

Reacties