Kerstknallen bij De Lange Horst

Kerstmis. Het feest bij uitstek om drie dagen lang door te brengen met je familie. Leuke spelletjes doen, lekker eten en gezellig samen zijn. Bij De Lange Horst denken we hier toch net even anders over. Kerstmis bij De Lange Horst staat drie dagen in het teken van KERSTKNALLEN!

Te beginnen met Kerstavond. Traditioneel gekkenhuis bij De Lange Horst. Wel een heel leuk gekkenhuis. De Lange Horst biedt iedereen een fantastische kerstmuts, die je waarschijnlijk niet past. Maar het gaat om het idee. Het huisdeejay team van De Lange Horst knalt de voegen uit de zaal én het café. Vertel maar vast tegen je familie dat het lastig wordt om het kerstontbijt op Eerste Kerstdag te halen…

Op Eerste Kerstdag presenteren we je, rauwe dan rauw: Xmas RAW. Kid de Luca en de Nachtburgemeesters knallen het volume op maximaal en pompen verschillende rauwe stijlen uit de speakers. Denk hierbij aan vuige house, dub, dubstep, drum and bass en rauwe electro. Het café wordt weer omgetoverd tot feestcafé. De voetjes gaan van de vloer, op de tafel, op de bar, waar dan ook. En ow ja. De handjes gaan in de lucht.

Tweede Kerstdag presenteert De Lange Horst je met trots niemand minder dan Phalerieau, wellicht bij velen beter bekend als Valerio Zeno. Deze gortdroge presentator van BNN is dus ook dj, en wat voor een! Zijn presentatie als deejay is echter niet te vergelijken met zijn televisiepresentatie. Zijn deejaystijl valt het best te omschrijven als een mix van house, 2step en UK Garage. Huisdeejay Styn staat in het voorprogramma. Let op: we hebben het hier niet over een bekende Nederlander die ‘voor de gein ook even achter de draaitafels gaat staan’. Valerio heeft sinds kind af aan een geweldige passie muziek en draaien. Kom het zelf checken om het te geloven!

De deuren van de zaal openen elke dag om 22.00uur. Hoe lang we iedere dag door gaan, ligt helemaal aan jullie…

Reacties