Kerstknallen bij De Lange

De Kerst doorbrengen met je schoonfamilie?! Wij dachten het niet...

De Lange Horst pakt uit tijdens de Kerstdagen! Op vrijdag zijn het de huisdeejays Styn en Gurde die de pannen van het dak knallen, in het sfeervolle aangeklede café en zaal van De Lange Horst.

De zaterdagavond staat in het teken van de enige echte X-Mas House Night. House residentals Mickey C en Woody Johnson laten de voetjes van de vloer gaan met verschillende hippe house deuntjes. Expect the unexpected!

Op de zondagavond is er ruimte gemaakt voor het traditionele 'Kerstmutsenparty', welke ieder jaar weer wordt georganiseerd bij De Lange Horst. Bij iedere verkochte Longá krijg jij zo'n hippe kerstmuts, gratis en voor niets!

Speciaal voor de maandagavond hebben we de fundamenten van de zaal van De Lange Horst flink verstevigd. Niemand minder dan rasentertainer DJ Tony Star (aka "Sterretje") staat dan achter de draaitafels. Dé held van Oh Oh Cherso zal het begrip 'party-en' in een nieuw perspectief plaatsen...

Kerst 2011 bij De Lange Horst: be prepared!

Reacties

RickT schreef op :
Tony Star :D
Lennart schreef op :
like!
Dit bericht is gewijzigd door Lennart op di 21 december 2012 om 11:10.
jannis schreef op :
Hehe, het moest er eens van komen...
RickT schreef op :
Als dat geen knalluh wordt dan weet ik het ook niet meer
Bert schreef op :
Verstevig het podium maar vast
paulvullings schreef op :
als er nu wel is een keer entree bij zetten en niet als je aankomt voor de verassing staat om weer entree te moeten betalen:P
jannis schreef op :
Quote: paulvullingsals er nu wel is een keer entree bij zetten en niet als je aankomt voor de verassing staat om weer entree te moeten betalen:P
Tsja; op het moment dat de poster ontworpen wordt weten we vaak zelf nog niet eens hoeveel entree we gaan vragen. Eerlijk is eerlijk: het is natuurlijk wel in ons voordeel om op het laatste moment te bepalen waar we de entree op zetten. Dan kunnen we namelijk rustig gaan bekijken of het evenement gaat leven of niet; wat de concurrentie deze avond gaat doen, etc.

Als je de social media van De Lange Horst in de gaten houdt, zul je trouwens wel vaak meekrijgen wat de entree op een avond zal worden. Zoals dit afgelopen zaterdag ook via twitter bekend is gemaakt.

Wat ik wel moet zeggen: De Lange Horst vraagt nooit belachelijke bedragen voor de entree, met afgelopen zaterdag als uitstekend voorbeeld. ?4,- voor zo'n avond vind ik erg weinig. ?4,- euro entree betalen voor dit evenement vind ik inderdaad 'verrassend'. Verrassend laag... Van misleiding is hier natuurlijk ook geen sprake; op de poster stond niet dat de entree gratis is.
tomk24 schreef op :
Tony star:P zal wel weer super druk worden. Maarja
RickT schreef op :
Dé DJ Maurice? De enige echte?
jannis schreef op :
Quote: RickTDé DJ Maurice? De enige echte?
Net nog even het boekingskantoor gebeld voor de zekerheid, en inderdaad: de enige echte!
RickT schreef op :
Dat ik dat nog mee mag maken.
jannis schreef op :
De entree voor de avond met Tony Star is ?6,-. Just so you know. Overige dagen is de entree overigens geheel gratis!
Wounage schreef op :
Gister was de entree in de zaal toch 3 euro volgens mij
Alex schreef op :
jannis betoept geer
jannis schreef op :
Was inderdaad een 'honest mistake' van me. Excuses voor de ongemakken. Hopelijk heb je je wel vermaakt nog! Vanuit de Lange gezien was Kerstmis 2011 ontzettend geslaagd!