Kermismaandag: Met o.a Dirty Daddies! / Kermis America 2014

Maandag komt eerst Twenty Sicks het publiek vermaken met een stukje Rock 'n Roll..
Twenty Sicks is een energiek cover trio gewapend met contrabas, akoestische gitaar en drums. Hun muziek wordt vaak vergeleken met 'the Baseballs'. Alom bekende nummers uit de hitlijsten van de afgelopen 50 jaar worden in een Rock ´n Roll / Rockabilly jasje gestoken en krijgen een totaal ander karakter. Maar Twenty Sicks is meer dan alleen rock&roll en rockabilly. De mannen schuwen zich niet om er zo nu en dan een fijne ballad tussendoor te gooien of uitstapjes te maken naar een heerlijke surf-sound. Niet te missen dus!

S'avonds presenteerd Kermis America u niemand minder dan the Dirty Daddies!
Nadat ze aankomende zomer het bekende festival Concert At Sea gaan afsluiten, zijn ze ook vast gelegd om kermis maandag in America te mogen afsluiten.
The Dirty Daddies, een 7-koppige spektakelband die in hoog tempo de hits op je zal afvuren.
De band neemt je mee van Bon Jovi via Marco Borsato naar Michael Jackson, van de klassiekers uit de 90′s en de hits van nu, naar Van Halen en Kiss. Je kunt het medleys noemen, maar net zo goed een muzikaal voortdurend hit-orgasme waarbij je geen seconde krijgt om op adem te komen. Dansschoenen aan, keeltjes gesmeerd en genieten van de beste partyknallers die de wereld heeft voortgebracht!

MOTHERS AND DAUGHTERS BE WARNED…
The Dirty Daddies ARE COMING TO TOWN!

Nieuwsgierig? Check hieronder het filmpje..

https://www.youtube.com/watch?v=XPdRr2yu908

+ DJ Styn!

Reacties