Kermismaandag America / Met Dave & Jono, BIGBIRDS & DJ Jerome!

De gekke kermismaandag starten we dit jaar met niemand minder dan Dave & Jono.
Eigenlijk hebben deze twee mannen geen intro meer nodig, vorig jaar kregen ze onze Americaanse feesttent helemaal plat met hun vaste band Fragment Live , nu komen ze met z'n tweeën.. Voor wie ze niet kennen hieronder een kleine intro!

https://www.youtube.com/watch?v=4DmCjB4c300&feature=youtu.be

Begin van de avond hebben we weer een topper staan genaamd de band 'De BigBirds'!
Ze zijn de eindbazen onder de coverbands en ze staan maandag 6 juli onze kermisfeesttent, de 5 mannen van BigBird. In een gloednieuwe, hartverwarmende topshow vuurt de band in een razend tempo: coupletje, refreintje en door! Geen tijd om naar adem te happen: dansschoentjes aan en uit je plaat gaan!
De afgelopen jaren speelden ze in alle uithoeken van het land en ver daarbuiten. Ze stonden op de tofste festivals, de grootste studentenfeesten, ze speelden in voorprogramma’s van Guus Meeuwis en Jeroen van der Boom, en ze stonden tijdens De Vrienden Van Amstel Live in Ahoy met VanVelzen en Jan Smit op het podium. Als grote kers op de taart mogen ze Robbie Williams tot één van hun grootste fans rekenen, hoe gaaf is dat!
In 2015 doen de birds er nog een schepje bovenop: de Recht In Je Hart Tour is grootser, energieker, uitzinniger en interactiever dan ooit. Een hoge dosis spektakel voor jong & oud.
BigBird maakt je gek, verovert je hart en gaat er nooit meer uit!

Als afsluiter van Kermismaandag staat DJ Jerome achter de draaitafels.
Jerome heeft al een knallend hitje te pakken in Nederland, wie kent het niet: ''SEX MET DIE KALE''
Verder draait DJ Jerome niet alleen in Nederland maar is hij in de zomer en winter ook regelmatig in het buitenland te vinden.

ALLE DAGEN GRATIS ENTREE!

Reacties