Kermis Watjang?!? 2010

De jaarlijkse kermis strijkt dit jaar weer neer in Oirlo en dat betekent voor jongerensoos OJC Watjang?!? om weer eens flink uit te pakken met een heerlijke coverband en verschillende dj’s! Dit groots kermis spektakel vind plaats op zaterdag 9 mei, in de bekendste kelder van Oirlo.

Op zaterdag 9 mei zullen de deuren vanaf 20:00 uur open gegooid worden om iedereen te verwelkomen met die van stevige rock- en skacovers van de bekende coverband ‘Melodramatic’. Deze 8-koppige coverband Melodramatic is uniek in z’n soort. Door de brede muzieksmaak van de bandleden en de inmiddels jarenlange ervaring, is een ‘rockbandje’ uitgegroeid tot een heuse ‘rock en ska party machine. Deze heren zullen zonder pardon de ene bekende hit na de andere het publiek van OJC Watjang?!? in slingeren in een tempo dat maar een ding kan betekenen: één groot feest in de kelder!

Je moet dan ook niet denken aan een standaard rockcoverband, want deze formatie is niet te beroerd om een classic, Irish traditional of glamour-rockhit even te ‘schudden voor gebruik’. De blazers zorgen ervoor dat de uitstapjes naar feest & ska onverwacht en helemaal raak zijn. De roadie kan een behoorlijke keel opzetten dus ook hij zal zaterdag even een bezoekje aan het podium afleggen. Om de pret nog meer te vergroten zijn er sinds 2009 toetsen bij gekomen en dit is dan ook goed te horen bij deze geweldige coverband. De toetsen geven een opzwepend gevoel wat de bezoekers een lekker gevoel zal geven, waar iedereen los op kan gaan.
En zo wordt tijdens een show een kroeg omgetoverd tot bruisend feestcafé, bezoekers van een schuur- of tentfeest sluiten hun avond al ‘crowdsurfend’ af, en de festival bezoeker koopt een nieuw shirtje omdat z’n ouwe zeiknat van het zweet voor het podium is blijven liggen. Zaterdag op de kermis in Oirlo kun je dit mee gaan maken, bij OJC Watjang?!? Eén ding is zeker: deze formatie gaat zorgen voor een supergezellige kermis in Oirlo. Zorg dus dat je er bij bent.

Als toetje van deze heerlijke avond zullen verschillende soos dj’s de kolkende feest massa tot in de late uurtjes nog gaan verwennen met heerlijke muziek. Deze dj’s zullen platen draaien uit de top 40 met daarnaast lekkere dans en feest nummers en waarschijnlijk zullen ze ook een uitstapje maken naar heerlijke housemuziek. Deze DJ’s weten precies welke muziek er leeft bij de kermisgangers, dus het belooft een mooie afsluiting te worden van deze avond.

De deuren van de soos zullen om 20.00 uur openen. De entree is 5 euro en er is geen voorverkoop. Zorg wel dat je op tijd bent, want vol is vol. Meer informatie over de kermis is te vinden op www.watjang.nl.

Reacties

AIRMW schreef op :
owja, pils kost 1,40 euro en koud zal het in ieder geval binnen niet worden! ;-)

heb d'r zin in! :D