Kermis Hegelsom 2014

Jubileumeditie Hegelsomse Kermis

In het laatste weekend van juni is het alweer voor de dertigste keer kermis in het mooie Hegelsom. Normaal gesproken al het evenement van het jaar, maar deze jubileumeditie wordt nog grootser aangepakt met een aantal verrassende wendingen. Wat wel hetzelfde blijft als eerdere jaargangen is de beruchte feesttent met muziek en natuurlijk flessen bier.
De eerste feestdag is zaterdag 28 juni met op het podium party- en coverband Brooklyn. Deze achtpersoonsformatie is een levende jukebox die behalve muziek ook een hoop energie op het publiek overbrengt. De plaatselijke harmonie, geschoold op het conservatorium en de rockacademie of getraind tijdens The Voice of Holland, de muzikanten hebben al hun persoonlijke invloeden samen weten te smeden tot een krachtige sound. Het repertoire is dan ook zeer divers en reikt vanuit de woelige jaren 60 tot de hits van vandaag en soms zelfs morgen. Als het ervoor kan zorgen dat er gefeest wordt, mag het gespeeld worden. Dit gebeurt behalve met gitaren, drums en toetsen ook nog met een heuse kopersectie, zodat het dak er echt af geblazen kan worden!

Het programma voor de overige dagen wordt later bekend gemaakt. Ook voor deze dagen zal dit jaar extra uitgepakt worden.

Reacties