Kermis America bij OJC Cartouche

Van 4 t/m 8 juli is het kermis in America.
OJC Cartouche heeft dit jaar weer een kermistent staan met
5 dagen lang live muziek.

Het begint zaterdags met de band Random. Random is een jonge enthousiaste allround coverband en staat garant voor een gezellige avond boordevol live muziek en entertainment van de bovenste plank. Met nummers van o.a. Anouk, Guus Meeuwis, Queen, U2, De Dijk, Brian Adams, Robbie Williams en Marco Borsato is deze coverband van alle markten thuis. Mede door het zeer veelzijdig en gevarieerd repertoire dat constant voorzien is van de nieuwste muziek weet Random elk publiek, van jong tot oud in no time in zijn grip te krijgen.

Op zondag beginnen we natuurlijk als gewoonlijk met een terrasact. Wie dit jaar de act komt verzorgen is nog een geheim, maar het is zeker de moeite waard om te komen kijken. Na de terrasact is het tijd voor I am a doctor. Deze coverband speelt nummers die wat minder voor de hand liggen. Muziek waarbij iedereen zoiets heeft van; “waar ken ik die toch van?”. Ze spelen nummers van de jaren 60 tot en met nu. Pareltjes van bands als The Stranglers, The Doors, The Cure, Supergrass, REM en the Beatles zijn slechts een kleine greep uit het uiteenlopende repertoire. Om de zondag af te sluiten staat Idiot Proof op het programma. Deze band is al vanaf 1993 een begrip in de wereld van rockcovers. Vanaf het prille begin hebben de bandleden laten zien en horen waar het voor hen om gaat: vette optredens, een uitgelaten sfeer en hoogstaande kwaliteit. Inmiddels heeft de ervaren band een indrukwekkende live-reputatie opgebouwd. Hooggespannen verwachtingen van organisatoren worden telkens waargemaakt, zo niet overtroffen. Van de kleinste kroeg tot het grootste festival, Idiot Proof imponeerde op alle bezochte locaties met zijn klasse en professionaliteit. Niet naspelen, maar beleven, dát is Idiot Proof!

Op de maandag staan twee echte feestbands op het programma. We beginnen deze avond met de band Snormaal. Met deze Normaal-coverband is het altied fiëst. Alle krakers komen langs alsof Normaal in hun gloriejaren ze zelf speelt. De Normaal termen: ´´Høken, Brekken en Angoan´´ slaan zonder meer ook op de mannen van Snormaal. Daarna is het de beurt aan de
Oenoemoeloeke 5 voor nog meer feest in de tent. Entertainment + Feestmuziek = De Oenoemoeloeke 5 . . . Zo zou je de band goed kunnen beschrijven. Het entertainen van het publiek en zorgen dat het dak eraf gaat staat voorop! Deze maandag wordt dus goed afgesloten.

Op de dinsdag beginnen we met een band van eigen bodem, althans grotendeels. Awesom-O is een energieke, catchy punkrock band gebracht door een vijftal vrienden die zeker niet vies zijn van lekker los gaan op het podium. Met een EP op zak en een contstante stroom van inspiratie zijn ze van plan om 't nu eens goed aan te pakken, dus kom kijken naar deze jonge, enthousiaste band! Daarna is het de beurt aan de Fishnet Stockings. Deze viermans R&R formatie brengt enkel en alleen pure Rock & Roll ten gehore. De bandleden zetten met hun ervaring, expertise en vooral een berg enthousiasme elke kroeg, elke tent, elke zaal en elk festivalterrein op z’n kop. Fishnet Stockings brengt de top 1 hits van weleer met een nieuw modern geluid, en krijgen hiermee gegarandeerd jong en oud aan het swingen. Heerlijk om de dinsdag mee af te sluiten!

Op de woensdag, en daarmee de laatste dag van de kermis, doen nog twee bands OJC Cartouche aan. We beginnen met High Speed Dirt. High Speed Dirt brengt ongecompliceerde recht-toe recht-aan rock in het straatje van AC/DC, Vengeance en Ugly Kid Joe. Mensen die van typische dampende en stampende rock houden, moeten deze band zeker zien. Daarna is het de beurt aan LA Stryker. Dit is een explosieve hardrock’n roll band waarin de leden dezelfde passie en het enthousiasme delen voor hun muziek. Sinds de oprichting in januari 2008 zijn de mannen bezig met het werken aan een representatieve setlijst die vooral energie, dynamiek en creativiteit uitstraalt. Kortom nummers die hard, zwaar, krachtig, rauw, vuig, snel en strak zijn! Rock met ballen! Maar, er is ook plaats voor songs die een gevoelige snaar raken. Een geweldige band om de kermis mee af te sluiten!

Op zaterdag, zondag en maandag staat er na de bands een DJ om nog met de voetjes van de vloer te gaan. Op zaterdag is dat DJ Maarten, op zondag DJ Ron en op maandag DJ Gurde.

Het programma begint op zaterdag om 21.00 uur, op zondag om 16.00 uur en alle andere dagen om 19.00 uur.Alle dagen is er GEEN ENTREE! Voor meer info: www.ojccartouche.nl

Reacties

Gradje schreef op :
Als jullie het een dag eerder erin hadden gezet, had ik het in de Echo kunnen zetten :P
Nu heb ik heb helaas niks voor dit weekend in kunnen vullen.
I'm on a horse.
RickT schreef op :
hallo?!?!?!?!?!
Hertentamenparty ???????
RickT schreef op :
juni

dit weekend dus
Gradje schreef op :
ik bedoelde natuurlijk dat ik niks had om in het weekend van 4 juli te zetten... 'dit weekend' als in 'het weekend van dit item'. ;)
I'm on a horse.
RickT schreef op :
owzo, okay okay