karaoke party met speciale bieren

Kerstmanifestatie OJC Phoenix

Zoals sinds mensenheugenis het geval is zal er ook dit jaar weer een druk programma zijn bij OJC Phoenix. Met muziek, spel, film en andere vormen van entertainment is er vrijwel elke dag wel wat bijzonders te beleven in de uitbundig versierde jongerensoos van Hegelsom.
De aftrap is traditiegetrouw op kerstavond. Imke en Shinta zullen deze donderdag van akoestische muziek voorzien en zo de kerstsfeer er lekker inbrengen.
Aangezien goed voorbeeld doet volgen is het een dag later aan de bezoekers zelf om gezang te laten klinken. Tijdens de KaraokeParty is er behalve keuze uit vele nummers, ook ruime keuze in het assortiment. De speciale bieren mogen deze avond de koelkast verlaten om de van al dat zingen uitermate dorstige kelen te verzachten.
Tweede kerstdag staat een uitstapje gepland met een grote bus. Als locatie is gekozen voor Eindhoven en dat betekent natuurlijk dat de omgeving van Stratums Eind bezocht gaat worden. Kaartjes zijn al verkrijgbaar aan de toog van OJC Phoenix.
Zondag is het tijd voor onvervalste kroegsporten. Zoals vrijwel iedere zondag zullen de dobbelstenen veelvuldig geworpen worden, maar ook het ter hand nemen van toepkaarten zal aangemoedigd worden middels een prachtig prijzenpakket. Wat ook vaste prik is op zondagen bij OJC Phoenix is de vervroegde openingstijd.
Een dag later hoeven bezoekers zich een stuk minder in te spannen. Tijdens de foute filmavond is een lichte warming-up voor de lachspieren en achterover leunen afdoende.
Een relaxte voorbereiding dus voor de dinsdagavond, waarop de wintertuin geopend zal zijn. Waar in de zomerdagen nogal eens een terrasje prikt zal een knusse verblijfplaats verrijzen. Mocht desondanks toch enige koude het lijf besluipen dan zijn hier de juiste medicijnen voor aanwezig in de vorm van glüwein, jeagermeister en overheerlijke broodjes worst.
Op woensdag is er geen speciaal programma, zodat even een adempauze genomen kan worden alvorens oudejaarsavond gevierd wordt. Traditioneel een betrekkelijk rustig avondje te OJC Phoenix daar hier geen extra entertainment voor georganiseerd wordt. Op nieuwjaarsdag vormen de ervaringen tijdens de jaarwisseling dan ook een belangrijk gespreksonderwerp, maar uiteraard zal het jaarlijkse presentje voor de bezoekers niet onbesproken blijven.
Zaterdag 2 januari wordt de kerstmanifestatie in stijl afgesloten met de R’nBielenparty. De gerenommeerde band Idiot Proof zal hier act de presence geven. Reeds vijftien jaar brengen zij de stevigere rocknummers ten gehore met een bescheiden voorkeur voor het klassieke repertoire. Geheel in de stijl van de R’nBielenparty dus!

Zoals U ziet is er gedurende de kerstweek voldoende gelegenheid voor een bezoek aan de gezelligste soos van Hegelsom, OJC Phoenix.

Reacties