Jubileumweekend, 40 jaar OJC Phoenix

Naast de jaarlijkse evenementen zoals; de Hegelsomse Kermis, Free festival Phoenix on the Beach en vorig jaar de Grand Re-Opening zal ook het 40 Jarig Jubileum groots gevierd gaan worden. Het weekend om vrij te houden in je agenda is het weekend van week 13, vrijdag 27 maart tot en met zondag 29 maart! De organisatie is druk bezig om de laatste details in te vullen maar wat wel bekend is, is dat er een feesttent opgebouwd zal worden waar het een weekend lang ‘te doen zal zijn’. Om een extra dimensie aan het geheel te geven zal ook het eigen onderkomen opgesteld worden voor bijvoorbeeld afterparties en ander feestgedruis.

Zo zal er op vrijdag gestart worden met de festiviteiten in Chinese sferen ofwel een heuse China Town! Rond de klok van 18:00/18:30 uur kan alvast aan de bodem gewerkt worden want er zal een geheel verzorgde professionele rijsttafel klaar staan. Er zal voldoende tijd en ruimte zijn om er eens rustig voor te gaan zitten. Opgeven kan voor elf schamele eurotjes bij Sanne Kusters.

Nadat de laatste rijstkorrels en “koele joeps” verorberd zijn starten de festiviteiten onder leiding van onze eigen DJ Gurde! Hij zal tot in de late uurjes de plaatjes draaien in onze feesttent op het soosplein achter de kerk. Ieder genre waar maar op gedanst kan worden komt in zijn repertoire voor. Voor diegene die geen genoeg kunnen krijgen zal het feest verder doorgaan in ’t seuske zelf alwaar een spetterende afterparty gepland staat. Entree voor beide bedraagt in totaal nul euro.

Reacties