Jeugdzitingmiddag

Aanstaande zondag is het weer zo ver. Na lang stilzwijgend zijn geheim te hebben bewaard, zal de nieuwe Jeugdprins van het jônk Dreumelriêk zich eindelijk bekend gaan maken. Maar hoe?!

Jeugdcarnaval D’n Dreumel neemt iedereen mee op een reis over de hele wereld. We beginnen in China, gaan door naar Afrika en dan naar Zuid Amerika. Maar waar is dan de Jeugdprins, of zou hij toch gewoon in Horst uitkomen. Kom het allemaal bekijken op zondag 24 januari vanaf 14.11 uur in de Mèrthal in Horst. Dit alles zal omringd worden door een leuk en afwisselend programma vol dans en zang.


Ook het Jeugdboorebrullefsgezelschap zal bekend maken wie er in de onecht in het huwelijksbootje zullen stappen. Dit jaar is de organisatie in handen van Wittenhorst. Jeugdcarnaval D’n Dreumel wil bij deze ook Matti Winkelmolen en ’t Sandra Weijs van harte feliciteren met hun verloving en wensen hun een schitterende tijd toe.

Iedereen is uitgenodigd om hierbij aanwezig te zijn. Entree zal 2,00 Euro bedragen voor de kinderen en 3,00 Euro voor volwassenen, waarbij de garderobeprijs is inbegrepen. Wies zôndág wah!

Reacties