Jeffrey Spalburg

Voorstelling: Spiekerboks

‘We leven in een vrouwenwereld. Iedereen wil aandacht, aandacht, aandacht. Over en altijd. En ik? Ik wil gewoon rust.’

Jeffrey Spalburg is terug. Na het succes van zijn eerste voorstelling ‘Brommers Kiek’n’ speelt hij nu SPIEKERBOKS. Zijn nieuwe cabaretsolo over spijkerbroeken en subwoofers, høken en hiphop, maar vooral over vrouwen, vrouwen en vrouwen.

In november 2008 ging Jeffrey Spalburg’s eerste avondvullende cabaretsolo BROMMERS KIEK’N in première. Publiek en pers in het hele land waren unaniem enthousiast over zijn verhaal over zijn jeugd in Twente en zijn leven van nu in de grote stad.

“Brommers Kiek’n draait om tegenstellingen en vooroordelen. Je krijgt een inkijkje in de wereld van het platteland, de wereld van de grote stad, de jaren tachtig en het nu. Dit alles verbeeld en verpakt in humoristische verhalen en gebracht door een zeer kleurrijke verschijning op het toneel” – 8Weekly (november 2008)

“Het is wellicht de natte droom van menig cultuurbeleidmaker. Een theaterzaal waar Surinamers, Marokkanen, Nederlanders, oud en jong door elkaar zitten en allen schaterlachend een zeer vermakelijk anderhalf uur hebben. Jeffrey Spalburg krijgt het voor mekaar met zijn cabaretvoorstelling Brommers Kiek’n, een productie van MC” – Deadline (november 2008).

Reacties