Idiot Proof bij de Beurs

De Band.... IDIOT PROOF, al vanaf 1993 een begrip in de wereld van rock-covers. Vanaf het prille begin hebben de bandleden laten zien en horen waar het voor hen om gaat: vette optredens, een uitgelaten sfeer en hoogstaande kwaliteit. Door de jaren heen heeft de ervaren band een indrukwekkende live-reputatie opgebouwd. Hooggespannen verwachtingen van organisatoren worden telkens waargemaakt, zo niet overtroffen. Van de kleinste kroeg tot het grootste festival, IDIOT PROOF imponeerde op alle bezochte locaties met zijn klasse en professionaliteit. De covers worden met overtuiging op het aanwezige publiek uitgestort. Niet naspelen, maar beleven, dàt is IDIOT PROOF!

De Referenties.... Inmiddels is een lange lijst van locaties onstaan waar IDIOT PROOF heeft gespeeld. En vaak wordt de band op herhaling teruggevraagd. De band speelt niet alleen binnen de eigen provincie Brabant, maar zeker ook daarbuiten. Zoals locaties in Zeeland, Limburg, Gelderland, Noord-Holland, Zuid-Holland, België en zelfs Denemarken, Luxemburg, Duitsland en Oostenrijk.

De CD's.... IDIOT PROOF is een echte live-band. Desalniettemin zijn inmiddels drie CD's opgenomen: EAT YOUR HEART OUT!! (jan. 1999), 100% IDIOT PROOF (jan. 2000) en BACK ON TRACKS (maart 2003). CD's zijn te koop bij optredens en op aanvraag verkrijgbaar. Meer informatie over deze CD's is te vinden op onze site www.idiotproof.nl.

De Mannen.... Patrick van Riet - drums, zang
Robert Gielissen - bas, zang
Richard van Leeuwen - gitaar
Frans Gooren - zang, gitaar

Idiot Proof is ondergebracht in Stichting Lol In Muziekmaken (SLIMM) te Eindhoven
Uitgave: januari 2011

Reacties