ICON:special guests Commix & Chase n Status

Voor de mensen die niet iedere dag naar de kermis hoeven:

Ook in het nieuwe seizoen biedt ICON je weer de crème de la crème van de drum 'n bass. Zet je schrap voor deze editie met wederom een ultradikke line-up!

22:00 – 00:00 Nymfo B2B Proxima zullen de avond weer inleiden met verse muziek uit drum and bass land. Ook hun eigen producties hoor je altijd terug in hun sets. Ze zullen dus weer goed gevoerd zijn met de nieuwste tunes.

00:00 – 01:00 Commix zijn Guy Brewer en George Levings uit Cambridge. Ze werken al zes jaar samen en zijn nog niet zo lang geleden opgepikt door Goldie. Na een aantal singles te hebben uitgebracht op zijn label Metalheadz, hebben ze maar meteen een album gemaakt! 'Call To Mind' heet het meesterwerk en is een van de best verkopende drum and bass albums van afgelopen jaar.

01:00 – 02:30 Zero T B2B Icicle: Zero T is een van de belangrijkste producers uit de drum and bass scene van Dublin. Na releases op labels als Signature, Subtitles en Hospital in het verleden, heeft hij zojuist zijn album uitgebracht 'Cheap Shots'. Hier staan samenwerkingen op met o.a. Alix Perez, Logistics, MC Conrad en Icicle. Samen met Icicle zal er een b2b set gedraaid worden vanavond. Icicle uit Eindhoven is een druk baasje. Niet alleen met releases op Shogun Audio, RAM Records en Critical, maar ook met optredens in Engeland, Rusland en Japan. Verwacht een stevige set voor de dansvloer.

02:30 – 04:00 Chase & Status zijn in korte tijd een van de best verkopende drum and bass producers geworden die er rondlopen. Het begon allemaal met een remix van Future Cut’s '20/20' op Renegade Hardware. Daarna werden ze al snel opgepikt door Andy C en in October ligt hun debuutalbum op RAM Records in de winkel. Ondertussen remixen ze nog nummers van Dizzee Rascal en krijgen ze support van Pendulum, Zinc en Friction. Ze staan bekend om hun jumpy sets met ragga en zelfs dubstep invloeden! Zij maken het feest deze avond tijdens ICON compleet!

Reacties

Goulash schreef op :
Commix en Chase n Status, dat wordt echt een combinatie van heeeeeele diepe beats en gerag met af en toe dubstep er tussen door, kan niet wachten :D
RickT schreef op :
Breda Barst!
Roedie schreef op :
sow dat zit deep :P
pietler schreef op :
GENIALE GODVERDOMMESE AAAAAAAAAAAAAAAAAHHHHHH richtig vet feest
Roedie schreef op :
aas de bond tege t vloege dat me ni zuut