I Am A Doctor

27 september 2009
ROCK CAFÉ
Met live: 30 Past 7 & I Am A Doctor

Op deze gezellige zondag zullen een aantal regionale rockbands laten zien hoe hard ze kunnen rocken!

De spits zal worden afgetrapt door 30 Past 7. Het repertoire van 30 Past 7 bestaat uit bekende nummers van o.a. Snow Patrol, Metallica, The Killers en Green Day.

Op een druilerige vrijdagavond speelde er ergens een coverband. En ook deze band speelde weer eens de ‘fantastische’ covers die iedere coverband speelt. Je kent ze wel…

Er zaten 2 mensen aan de bar die zich hier behoorlijk aan begonnen te ergeren. Ze kregen het over een coverband die nummers speelt die wat minder voor de hand liggen. Muziek waarbij iedereen zoiets heeft van; “waar ken ik die toch van?” Een band bijeen krijgen zou niet echt een probleem zijn. En dat was het ook niet. Een bandnaam was ook zo gevonden. Ook deze moest niet te voor de hand liggend zijn. I Am A Doctor was geboren.

Na enkele keren met 4 man geoefend te hebben kwam er ook een drummer bij en zo was de line-up compleet. Direct werd aan de slag gegaan met een set van nummers en dit liep erg vlot en het bleek dat de gedachten qua nummers erg op een lijn zat. Nummers van de jaren 60 tot en met nu. Pareltjes van bands als The Stranglers, The Doors, The Cure, Supergrass, REM en the Beatles zijn slechts een kleine greep uit het uiteenlopende repertoire.

Respect voor de originele nummers en bands, plezier in spelen en plezier voor het publiek zijn bij I Am A Doctor de speerpunten bij een optreden. Rock, Pop, New Wave en een vleugje Punk de ingrediënten.

Open: 15.00u / Aanvang: 17.00u / Entree: €4,-

Reacties

collisiontammi schreef op :
We zoeken nog een support, iemand ideeen?
Tonight at your house, it is not plouse
coxke schreef op :
jaja heel mooi lekker rocke yeahh:D
RickT schreef op :
le le lekker rocke, lekker rocke
WillemJakobs schreef op :
ruig bandje, heb un keer monitoren mogen doen voor i`m a doctor
collisiontammi schreef op :
morgen alweer dames en heren! alaaf
Tonight at your house, it is not plouse