Hubertus Sylvesterconcert

Het einde van 2012 nadert… Het jaar waarin muziekvereniging St. Hubertus Hegelsom het Limburgs Kampioenschap 2e divisie fanfare in de wacht sleepte. Genoeg reden om het jaar knallend af te sluiten met een prachtig Sylvesterconcert!

Op vrijdag 28 december is Zaal Debije (in Hegelsom) het decor voor een bijzondere muzikale avond. Met optredens van de zangtoppers Bart Reinders (bekend van The Voice of Holland), Marloes Nogarede en Maaike Kamps, een combo met bekende muzikanten uit de regio en natuurlijk de fanfare en jeugdfanfare komt elke muziekliefhebber volop aan zijn trekken.

Wat te denken van muziek van onder andere Toto, Michael Bublé, Amy Winehouse, Adele, Norah Jones en Caro Emerald afgewisseld met prachtige fanfaremuziek? Dit mag u gewoon niet missen! En met een beetje geluk gaat u ook nog naar huis met een mooie prijs bij de trekking van de jaarlijkse donateursloterij.
Kortom: wees erbij! De aanvang is om 19.30 uur en de entree is gratis. Dé manier om het jaar muzikaal af te sluiten met na afloop nog een gezellig samenzijn.

Reacties