Hovoc Beachtoernooi

Hovoc Beachtoernooi op zaterdag 2 juli in het centrum van Horst

De Horster volleybalvereniging Hovoc, die in het seizoen 2010/2011 haar 50-jarig jubileum viert, pakt dit feestjaar nog eenmaal groot uit met een voor iedereen toegankelijke activiteit. Op zaterdag 2 juli aanstaande zal op het Wilhelminaplein in het centrum van Horst het Hovoc Beachtoernooi plaatsvinden. Dit – in principe eenmalige – beachtoernooi is door haar open karakter bij uitstek geschikt om vanaf een van de omringende terrassen onder het genot van een drankje te bekijken.

Rond 11.00 uur krijgen de jeugdteams van Hovoc de kans om op het speciaal daarvoor aangevoerde zand te volleyballen. Tot ongeveer 14.00 uur zullen de jongste jeugd (CMV), de C’s en de B’s druk in de weer zijn met het volleybalspelletje.
Na een korte pauze zal om 15.00 uur het middagprogramma voor de senioren van start gaan. Er kan dan op vier velden tot ongeveer 19.00 uur gebeachvolleybald worden. Daarbij zijn alle actieve volleyballers van harte welkom om een balletje mee te komen slaan.

Aanmelden
Aanmelden voor het Hovoc Beachtoernooi op zaterdag 2 juli kan via www.hovoc.nl. Zowel heren als dames kunnen zich daarbij op twee verschillende niveaus inschrijven. Vanwege het beperkt aantal velden moet de organisatie helaas uitgaan van het credo “wie het eerst komt, die het eerst maalt”.

Beachparty
In de avonduren gaan de volleybalvelden aan de kant om plaats te maken voor iedereen die zin heeft in een feest! Op zaterdagavond 2 juli vindt er in café De Lange namelijk een heuse beachparty plaats. Daarbij zijn zomerse beats en een dito stemming gegarandeerd. Deze beachparty bij De Lange is entreevrij!

Reacties

Alex schreef op :
zaterdag crazy piano's en beachparty?
jannis schreef op :
Beachparty is in het café; Crazy Pianos zal in de zaal zijn. Fantastisch toch!