Horster Wei Feest

Horster Wei Feest
Voor de alweer vijfde editie van het Horster Wei Feest heeft de organisatie dit jaar de doldwaze formatie Ska3 gestrikt als hoofdact. Op zaterdag 21 mei 2011 zal deze Friese ska-band op eigenzinnige wijze K3-nummers combineren met talloze bekende hits. De geoliede blazers en kortgerokte zangeressen maken het plaatje daarbij compleet.
Tropicano "the partymakers" zal als DJ-act zal haar opwachting maken op het Horster Wei Feest. Deze DJ's zijn compleet op elkaar ingespeeld en knotsgek met een immens hoog ADHD gehalte. Zij zullen zorgen dat het entertainmentgehalte vanaf de eerste minuut hoog is!
In het voorprogramma van het Horster Wei Feest staat de lokale band Lifeline, een talentvolle en opkomende formatie, die de aandacht van een groot podium verdient.

Kaarten zijn te koop bij Café De Lange (Wilhelminaplein 9, Horst) of Liesbeth's Grand Café (Jacob Merlostraat 1, Horst) en kosten 6 euro (dagkassa: 8 euro). Deelnemers aan het Horster Volleybaltoernooi krijgen in de voorverkoop 2 euro korting.

Kijk op www.horsterweifeest.nl voor meer informatie over dit feest!

Reacties