Horster Volleybaltoernooi

41ste Horster Volleybaltoernooi
30 + 31 mei en 1 juni 2008
Sportvelden nabij Dendron Sporthal

Programma zaterdag 31 mei 2008
van 13.30 – 20.00 uur

Ook dit jaar start het zaterdagtoernooi weer om 13.30 uur. Ook zullen de wedstrijden voor de A- en B-jeugd wederom op de zaterdag plaatsvinden. Wat staat er zoal op het programma gedurende de zaterdag?

Volleybal voor A- en B-jeugd. Alle A- en B-teams die in het seizoen 2007/2008 hebben deelgenomen aan de Nevobo-competitie kunnen hieraan deelnemen. Voor zowel de A-klasse als de B-klasse kan er ingeschreven worden met zowel jongens als meisjes teams.

Recreatievolleybal voor iedereen. Dus ook voor vriendengroepen, families, wijkverenigingen, personeelsverenigingen en andere gelegenheidsteams. Er wordt gespeeld op twee niveaus te weten recreanten, waarbij géén actieve volleyballers mee mogen doen, en de open klasse, waarbij een onbeperkt aantal actieve volleyballers ingezet kunnen worden. Voor beide niveaus hebben we weer een heren-, een dames- en een mixklasse.

Toernooivolleybal voor de actieve volleyballers. Natuurlijk wordt er op gras gespeeld en kun je inschrijven op alle bekende Nevobo-niveaus.

Ook dit jaar spelen we weer strandvolleybal (op gras). Inschrijven voor het strandvolleybal staat op zaterdag open voor alle teams uit de promotieklasse of hoger. Op alle niveaus hebben we een dames- en een herenklasse.

Reacties