Horster Carnavals Parade

Op carnavalszaterdag staat het Wilhelminaplein van Horst aan de Maas weer in het teken van de Hôrster Carnavals Parade. Juist ja, weer met een hoedje op de ‘o’.

Vorig jaar sloegen De Lange Horst, Café ’t Centrum en Grand Café Liesbeth de handen ineen om een grootschalig evenement te organiseren rondom de carnavalszaterdag in het centrum van Horst aan de Maas. Want hoe kon het zo zijn dat er nog niet iets dergelijks bestond in een dorp waar carnaval zo groots gevierd wordt?! Het bleek een schot in de roos. Een meer dan geslaagde eerste editie van de Hôrster Carnavals Parade zorgt ervoor dat een gelijk concept ook dit jaar weer georganiseerd wordt. Groter, leuker en beter…

Headliner van de Hôrster Carnavals Parade van 2013 is niemand minder dan Fabrizio. Wie Fabrizio niet kent heeft een gruwelijke hekel aan carnaval en heeft de afgelopen jaren onder een riante steen geleefd. Fabrizio staat garant voor feest met megahits als ‘Hakke Takke’, ‘Sjiek is miech dat’ en ‘Bel Lando’. Verdere introductie lijkt ons overbodig.
Gelijk aan vorig jaar, en dat is ons uitstekend bevallen, zal carnavalsband.nl de rode draad vormen op de Horster Parade. Iedereen die er vorig jaar bij was weet het: deze band speelde een perfecte mix van carnaval- en feestmuziek en zorgde ervoor dat iedereen in een heerlijke stemming was! Het is niet voor niets dat we de gok durven te nemen om een band twee jaar op rij te boeken…

Deze twee toppers worden aangevuld met lokaal talent: verschillende Horster carnavalsartiesten (en eventueel carnavalsartiesten uit de regio). Hier zijn we nog mee bezig. Zodra wij meer weten, weten jullie het ook!
De Hôrster Carnavals Parade begint een uur eerder dan vorig jaar: om 15.11uur. Deze dag zal tot ongeveer 20.11uur duren. Mocht het beregezellig zijn, dan kunnen we daar natuurlijk altijd nog een mouw aan knopen… Entree is geheel gratis.

Reacties