Holy Trap!

Trap? Kennelijk wordt deze muziek in Amsterdam veel gedraaid dus dan zal het wel hip zijn. Het is onbekend wie de namen verzint maar het is ook bekend als 'Chirp', 'SeaPunk', 'PsyTrap' en 'Trapstep'. Voor velen is het een onbekend fenomeen. Het recept is 1/3 hiphop, 1/3 dubstep en 1/3 dub (ja, dat zijn kennelijk verschillende stijlen). Denk agressief, een overdosis bass met brute teksten als "Rooster in my rari, Rooster in my rari", "Hey!" en "Reaching for hi, reaching for hi, reaching for hi, reaching for hi, reaching for hi".

De stormachtige opkomst van deze stijl is te danken aan artiesten als Baauer en TNGHT. Dus mik die uitgekauwde Skrillex maar in de prullenbak en kom 13 oktober naar OJC Niks.

De line-up:

"I be that pretty motherfucker, Van Dough is wat im reppin'"
Verward laat deze avond zien wie de trap koning van het zuiden is en laat de speakers blazen van dikke 808 bassdrums, snelle hi-hats en trompetten aan de anabolen. Onder zijn alias Van Dough produceert hij zelf trap, maar Van Dough is meer dan een aliasje, het is een complete crew met creatieve motherf*ckers die al begonnen zijn het zuiden te veroveren.

De meest besnorde dj van de avond is afkomstig uit de eigen OJC Niks stal. Bekend als lid van feest-collectief Niks Draait Door maakt Bram Vermjula dit keer zijn solo dj-debuut. Deze creatieve duizendpoot is een man van vele talenten dus je mag gerust een dikke set verwachten. Vermjula stelt nooit teleur.

Stijn Adams is een jonge rakker van 18 jaar die bezig is als DJ, maar ook zijn eigen fabricaat in de mix gooit. Met zijn eigen feest Flashback en gigs op Chop-Till-You-Drop en Bermuda EHV is hij zich al een aardig wegje aan het aanleggen. Hij zal deze avond jullie oortjes verwennen met een flinke portie trap en zo nu en dan wat hiphop.

Entree is voor mietjes dus daar doen we niet aan. Je mag komen 'trappen' vanaf 20.30u

Reacties